Gitarrhjälte

Det har varit en ohyggligt tung dag i dag. Det blev hårt igår då flera fester besöktes och utöver detta betades ett tvåtimmars bowlingpass och ett upptaktsmöte av.
Det är nog bara att inse att bowling kanske inte riktigt är min sport. En hyfsad första runda med 135 poäng blev den enda som kan anses godkänd då dom andra rundorna hamnade antingen precis över eller precis under 100-strecket. Axel imponerade mest när han noterade eftermiddagens bästa poäng med 191 pinnar.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Bowling är omanligt. Men ganska roligt ändå.

Efter bataljen i Nöjeshuset styrde vi kosan mot Johansfors IP för förtäring av godsaker från det italienska köket, dvs pizza från Enis, plus ett styck upptaktsmöte. Det hela flöt på smärtfritt och kvällen var till ända redan vid 19-tiden. Om man hade varit något sånär klipsk så hade man lagt av här men så var inte fallet. Klevtun och jag kände att vi hade mer att ge och gick upp till honom för intag av mer alkohol. Alkoholintaget gjordes till tonerna av världens kanske roligaste TV-spel "Guitar Hero" som helt enkelt går ut på att man ska spela på en speciell gitarr så bra som möjligt. Fantastiskt spel det där...
Några timmar och några promille senare beslutade vi oss för att titta till EIS:arna på deras mix-fest i Folkets Hus där stämningen var på topp precis som vanligt och många intressanta diskutioner genomfördes med bravur som vanligt när alkohol är inblandat. Klevtun och jag lomade hemåt framåt småtimmarna och fastnade inne hos mig ett tag innan vi tog kvällen.
En sen,blöt och mycket trevlig kväll.

Dagen idag har varit raka motsatsen egentligen. Det har inte hänt så mycket. En tacos-middag och några filmer har avverkats annars har som sagt knappt någonting blivit gjort.

På tisdag börjar säsongen 2008 på allvar när konstgrästräningen drar i sta. 17.30 börjar vi vårt återtåg mot femman och precis som vi sa igår på upptaktsmötet så gäller det att vi är bra med folk på träningarna annars kommer vi få ett nytt tufft år med fler förluster än vad som är nödvändigt.
Tre fotbollspass i veckan står på schemat och nu ska bli skönt att komma igång på allvar.
Det tråkiga är att tisdagsinnebandyn tyvärr blir lidande då jag inte på ett tag nu kan förära det gänget med min närvaro. Fredagarna kör vi dock på som vanligt.

Kalmar FF van säsongens första match. Mot Mjällby med 3-2. Första steget mot Lennart Johanssons Pokal är därmed taget.

EIS-damerna kör ett kombinerat löptränigspass och styrketräning på söndagskvällarna vilket leder till en halvgrinig bagare här hemma innan träningen och en väldigt glad och belåten bagare efter träningen. Det är skoj att se att dom verkligen satsar i år och antagligen kommer vara med på övre halvan. Det ska bli skoj att följa!

Nu ska jag åter häva mig på soffan.
/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0