Frisyr

En helt vanlig måndag har man så sakteliga tagit sig igenom och efter en av tidernas segaste arbetsdagar så känner man sig nu ganska nöjd med dagen trots allt. Måndag är allt som oftast synonymt med frikväll för mig. Det vill säga att ingenting är inplanerat på kvällen vilket är väldigt skönt.
Jag har utnyttjat min lediga tid på bästa sätt genom att gå på salong och få håret fixat. Med andra ord låste jag in mig en kvart på skithuset och lät rakapparaten bestämma frisyr. Denna gång blev det en tremillimeters-variant som klär mig något ofantligt. En del har det där lilla extra och ja, jag måste nog säga att jag är en av dom...
Passade även på att lyxraka ansiktet (lyxrakning för mig innebär att man använder splitter nya rakblad till rakhyvlen istället för en trött rakapparat) men jag blev mycket besviken på mina nyinhandlade rakblad eftersom dom inte var alls så vassa som nya rakblad borde vara.

I morgon drar äntligen utomhussäsongen igång nere på konstgräsplanen och det känns riktigt inspirerande faktiskt. Annars vid denna tiden brukar det vara grusplaner och mängder av minusgrader men i år är det grönt gräs och mängder av plusgrader. Det blir lite roligare att spela när man är på konstgräset, så är det faktiskt, även om man inte kan skylla på taskiga studsar eller sten i skorna så är det betydligt roligare att träna där. Det drar dessutom mer folk vilket för de flesta klubbar är enkom positivt men frågan är om inte det absolut bästa med konstgräsplanen är att man aldrig behöver spela bortamatcher under träningssäsongen då alla motståndare gärna kommer till Emmaboda och spelar på konstgräset.

Vädret annars börjar jag nästan bli orolig för. Jag är helt övertygad om att vi som bor här uppe i norr behöver ha ett par månader med kyla och snö för att må bra även om man inte tror det då den värsta vintern sätter i gång.
Det var ju knappt en enda dag med minusgrader under hela januari som annars brukar vara smällkall och med mycket snö.
Nä ett par kalla månader nu innan våren så är ialla fall jag nöjd.

Det verkar som om det blir Innsbruck i Juni... Sveriges matcher mot Spanien och Ryssland i EM...Vilken grej! Återkommer mer till detta ämne när jag vet mer men det ser mycket lovande ut...
Och eftersom inget tyder på att jag kommer bli uttagen till EM-truppen så kan det väl passa bra att åka ner ändå och följa dom blågula live. Jag tror det kan bli helt fantastiskt.

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0