Drömmen om Nanne Bergstrand

I natt drömde jag att Nanne Bergstrand utsåg mig till regionens bästa fotbollsspelare och att han skulle göra vad han kunde för att få mig att skriva på för Kalmar FF.
- Andreas Johansson är utan tvekan regionens bästa spelare just nu, sade Bergstrand till media som dessutom höll med kronobergaren.
Kul tycker jag men tyvärr är jag rädd för att jag inte riktigt leva upp till dina förväntningar Nanne. Jag ska göra vad jag kan men som sagt så är jag orolig för att göra dig besviken. Bäst i hela regionen är jag nog inte men visst finns här ett enormt sparkapital på talang. Det är bara det att jag inte riktigt vet vart.
I  vilket fall som helst så var det en tuff dröm och jag vaknade med ett leende.

I kväll blir det middag i Lindås där det ska förtällas en hel del om den nyligen avslutande Thailandsresan. Ska bli trevligt tycker jag. Jag hoppas på några öl och en ordentlig köttabit.

Har precis avslutat arbetsveckan och det har varit en ganska OK vecka på kneget. Det har flytit på bra och stämningen har varit hög. Om det sedan har ett samband med att Lasse Franzén har varit utlånad låter jag vara osagt men jag vet vad jag tror...

Har cirka 30 spår kvar (varje spår är ungefär 5 minuter) på min ljudbok "Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson. Det är som Peter Harrysson hade uttryckt det, oliiiidligt spännande just nu och jag söker med ljus och lykta efter arbetsuppgifter i hemmet där jag kan lyssna samtidigt. Jag kan nämligen inte bara sätta mig i soffan och lyssna för då somnar jag eller så börjar jag fundera på annat. I stället måste jag göra saker som sitter i ryggmärgen, typ dammsuga eller diska. Men man kan inte dammsuga varje dag och diska tappar sin funktion lite grand om det inte finns något att diska. Jag får se hur jag löser det hela. Jag får väl vänta tills på måndag på jobbet annars.

Tampa tradade precis som väntat bort stjärncentern Brad Richards till Dallas Stars i tisdags av den enkla anledningen att han inte varit så bra som han borde och därför lyfter ut alldeles för hög lön i förhållande till vad han producerar. Natten till idag debuterade han för Texas-laget mot Chicago Blackhawks och som han gjorde det. Fem poäng (samtliga assist) i sin första match inför en smått lyrisk hemmapublik i American Airlines Arena.
Johan Holmqvist som också var en del av bytesaffären fick dock inte spela utan fick ägna kvällen åt att öppna båsdörren åt sin nya lagkamrater.

Stannade till på bolaget på vägen hem och införskaffade mig ett tiotal falskor av deras bästa öl, Zlatopramen.

Helgen kommer antagligen att bestå av mycket idrott. Mängder av intressanta och ointressanta träningsmatcher nere på konstgräset men framförallt så går Vasaloppet av stapeln på söndag. En riktig klassiker som jag av någon anledning tycker är skitkul att följa. Oskar Svärd som vann i fjol får nog gälla som favorit men jag sätter ändå mina pengar på Jerry Ahrlin som har vair så nära så länge nu att jag tycker att det är hans tur att få nå Mora först.
Johannes Medin,Henrik Medin, Nicklas Medin eller för all del Andreas Klevtun bör inte ha något med tätstriden att göra även om jag vet att just Johannes satsar på minst ett spurtpris trots problem med ena ögat vilket inte ger hans redan innan sargade synförmåga någon hjälp. Jag håller stenhårt på dig Johannes... Och glöm inte att acklimatisera dig.

I går körde vi löpträning i simhallen vilket, precis som det bör, var jobbigt. Det känns i kroppen idag men förhoppningsvis är det med lätta ben man lubbar ut på konstgräset i morgon bitti för att avverka det sista lördagspasset på konstgräs för den här gången. Hoppas som vanligt på att vi blir folk för den senaste tiden har antalet tränande varit långt i från bra. Marcus Joelsson såg för övrigt vansinnigt pigg ut på löpningen...

Jag hade fel förra helgen angående vart den helgens melodifestival skulle hållas. Jag trodde att den tävlingen skulle hållas i Karlskrona men det var ju givetvis som så att det är denna veckans delfinal som hålls där.

Slog ett nytt prydligt "antal-unika-läsare-rekord" härom dagen. Det tackar jag för! Fortsätt och läs!

Jag avslutar som jag började med lite Nanne Bergstrand.
"Kan en gift spelare någonsin vara makalös?" undrade den gode Bergstrand i någon intervju jag en gång läste...
Det är nästan Arne Hegerfors-klass på den.

Trevlig Helg allihop!
/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0