Biltvätt,Zlatopramen och röda näsdukar

Har precis spöat Jojje i vårt nyförskaffade spel "Guitar Hero" som är helt fantastiskt roligt. Jojje vinner förvisso i nio fall av tio men jag lyckas i bland jag med.

I går var det lottöppning hos Frida och David vilket resulterade i att vi vann sammanlagt 125 kronor på 16 trisslotter. Ganska dålig utdelning kan man tycka men vi har ju som jag tidigare förklarat straffskatt som all som inte vinner får böta. Denna gång blev det 100 kr i intäkter på det området och alltså sammanlagt 225 kr till kassan.
Vi fick tacos till middag och Frida hade gett David huvudansvaret för att denna relativt lättlagade måltid  skulle stå på bordet vi 19.00 men så var inte fallet utan vi var faktiskt några stycken som funderade på att ringa 13996 men sedan styrdes det hela upp av Frida själv och vi kunde allesammans avnjuta en förträfflig måltid.
Efter middagen blev det lite slötittning på melodifestivalen som inte var fullt så usel som sist även om inte en enda låt heller denna gång föll mig i smaken utom möjligtvis Sanna Nielsens ballad.
Carola och han den där som ligger med forne robinson-pinglan Lisa Knapp gick inte vidare direkt vilket antagligen inte var enligt beräkningarna.
Carola är för övrigt riktigt snygg...

I dag har vi uträttat en hel del ärenden bland annat tvättat bilen, pantat tomburkar och hunnit med en sväng ner till Lindås för lite fikande hos Henke och Sofie.

Är oerhört besviken på antalet deltagande i går på träningen. 10 stycken, det är lite för lite i mitt tycke. Det blir faktiskt en aning omotiverande att lubba runt på en kanonplan när det inte är mer än nio till som gör det.

I morgon är det, om inte något riktigt jävla oförberett händer, återigen måndag vilket innebär startskottet på ännu en arbetsvecka fylld av utmaningar...

Är snussugen som fan, jag trodde att de tvärsta skulle vara över vilket det antagligen också är men jag trodde inte man kunde få sådant fruktansvärt sug så här lång tid efter man slutat. Antar att man alltid kommer vara litre sugen.

Zlatopramen är antagligen den godaste öl som någonsin bryggts. Testa den ni som inte har gjort det.

United slog Arsenal med 4-0 i går kväll. Även om det "bara" var i cupen så måste det sätta griller i huvudet på monsieur Wenger.

Satt uppe i natt för att titta på en period i matchen Tampa- Washington. Jag hade lika gärna kunna gått och lagt mig för det var det var ett riktigt sömnpiller som Lightning dessutom förlorade med 3-2. Första perioden som jag beaktade slutade 0-1 och ingen ting tydde på en vändning så jag tog ett helt korrekt beslut när jag gick och lade mig.

Nä nu måste jag ut och återigen visa min kära flickvän hue en elgitarr ska hanteras. Jag hör här ifrån att hon börjar bli grymt säker på Pat Benatar " Hit me with your best shot" så det är lika bra att jag tar tag i detta med ens

Denna länk visade även Fotbollsfrun på sin blogg men den är så bra så jag visar den jag med, hur gör människan??? http://www.youtube.com/watch?v=DOaWith_nqU

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Ante: Vet inte om jag missat nåt väsentligt i bloggarna...men fick du nån revansch i bowlingen???

2008-02-19 @ 10:13:49
Postat av: David

Sen när bestämdes det att maten skulle bli klar till 19:00? Trodde det var värdparet och inte gästerna som satte tiderna vid en bjudning...

2008-02-19 @ 12:56:16
Postat av: Ante

David: Det beslutet tog jag.

2008-02-19 @ 17:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0