Slit och släp

Jag fick ledigt! Efter många om och men fick jag ledigt nästa vecka. Visserligen bara måndag,tisdag och onsdag och sedan blir jag inringd om jag behövs annars får jag fortsätta ledigheten. Nu ska jag i och för sig inte vara ledig i ordets rätta bemärkelse utan jag ska måla, måla utav bara fan. Nycklarna till huset får vi på måndag och så fort vi är klara på banken så drar vi igång med diverse projekt. Därför kommer aktiviteten här på bloggen kanske inte vara så värst hög de kommande veckorna. Jag kommer skriva, det måste jag eftersom jag har blivit fullständigt beroende av det, men jag kommer kanske inte skriva så mycket varje gång. Det har förvisso varit ganska pissigt med tid redan denna veckan varpå min kära blogg har fått svälta.

I kväll har vi varit i huset tillsammans med den nuvarande ägaren samt en oerhört trevlig målare som ska hjälpa oss med att måla ett tak. Resten ska vi göra själva. Och hinna klart med det innan jul är tanken. Eftersom jag tillslut fick ledigt så har vi goda möjligheter att hinna det så nu känns det skitskoj att komma igång. Kvällarna är räddade kan man säga...

...fast det var även denna kväll då jag och VikingBowlingens ordförande Mange "Matsal" Johansson hade kommit överens om att spela en träningsmatch denna afton i mån av tid. Och tid fanns faktiskt så träningsmatch blev det. En träningsmatch som Mange säkert spelade hem med siffrorna 578-518 på fyra serier. Lasse Mourinho och Lasse Franzén träningsmatchade även dom och där drog Franzén det längsta strået då han krossade demontränaren med hela 558-427 över fyra serier. Nu är emellertid detta endast träningsmatcher så resultaten är av ringa betydelse. Det är på fredag den 19:e i denna månad, alltså nästa fredag, det smäller. Då är det halvårsfinal och då ska årets sista poäng delas ut. VikingBowlingen, som är inspirerat av Premier League, spelas ju som bekant i formatet höst-vår och har således fyra deltävlingar kvar under 2009 års första,sista och enda vår.

Som ni märker så är det en händelserik vecka som ligger framför oss.

Härom dagen var Johanna och jag och shoppade. Då menar jag inte en sån där liten mes-shopping med fyra affärsbesök, kaffe på nåt fik och McDonalds innan man åker hem, nej nej nej. Jag menar en MEGA-shopping som innebar att vi var tvungna att låna svärföräldrarnas kombi och sedan åkte vi riunt till varje möbelvaruhus norr om San Marino för att sedan även beta av samtliga andra affärer som finns i länet innan vi lättade ankare och masade oss hemåt mot gamla hederliga Emmaboda. Det inhandlades soffa,köksbord,tvbänk ,julklappar,matvaror,böcker och mängder av annat och slutsumman vågar jag inte ens skriva ut då jag har väldigt lätt att drabbas av ångestattacker.

I morgon blir jag glasögonorm...

Tampa är sämsa av alla lag i hel jävla NHL. Rick Tocchet må ha varit en sjuhelvletes powerforward under sina många år i ligan, men jag måste säga att jag börjar tvivla på hans ledaregenskaper eftersom Lightning endast har en enda vinst efter full tid under hans tid som head-coach. Barry Melrose som fick kicken tidigare undersäsongen vann i alla fall med betydligt kortare intervall.

Ryktena florerar på byn om både det ena och det andra namnet på JIF:s kommade tränare. Jag tror jag är ganska säker på vem det blir... Sedan verkar det som om det kommer en hel del nyförvärv till forsen inför kommade säsong vilket förstås är kul! Kan bli ett riktigt höjdar-år på IP.

Nu tar vi kvällen.

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Mmm...ditt träningsresultat tyder ju i a f på att du ryckt upp dig rejält de senaste dagarna...:-)

2008-12-11 @ 23:07:37
Postat av: Ante

AK: Betydligt...

2008-12-12 @ 05:53:44
URL: http://www.yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0