Inget nät

Fortfarande inget internet i vårt hus vilket tyvärr innebär att blogginläggen lyser med sin frånvaro. Det börjar bli väldigt jobbigt utan nämnda nät eftersom man uppenbarligen var långt mer beroende av det än vad man från början trodde.
Sitter nu i vår gamla tomma lägenhet och har tagit en paus i från städningen utav densamma för att hinna med att visa ett livstecken.

Julen flöt på bra. Tomten hittade till Lindås och alla var glada och nöjda. Nu är det dop härnäst. Redan i morgon faktiskt då det är dags för lille Liam att bli vägledd in i kristendomen... Jag och Jojje är utvalda av Liams föräldrar att vara de som ska bära honom i kyrkan. Eller Jojje bär, och jag står bredvid och gör det jag är bäst på: Ser bra ut. Eventuellt ska jag hälla upp vattnet i dopfunten. Vi får ser vad prästen säger om det hela i morgon. Stolta över att få vara faddrar är vi i verkligen!

Nyår är sedan näst på tur. Det bli kalas i vårt nya hus för lite vänner och bekanta. Ska bli våldsamt trevligt och jag hoppas att det blir kul för alla inblandade parter vilket jag säkert tror att det kommer att bli.

Tampa har nu två raka segrar...

Det är otroligt hur mycket skräp man samlar på sig.

Nu skriker min mage på mat och då jag inte har riktigt samma dragningskraft som till exempel Liam så åker jag på att fixa det själv. Och det tänker jag göra nu.

För övrigt somnar jag fortfarande med ett leende på läpparna efter min dubbla överstegsfint kombinerat med en tunnel på Johnny Elm i tisdags i Allsbohallen... Det här kära Johnny, det kommer du nog få höra ett bra tag framöver. En av mina största prestationer på plan någonsin faktiskt!

God fortsättning allihopa!

/~~/

Kommentarer
Postat av: kaela

Du har fått en utmärkelse av mig.

Hämta den gärna

2008-12-30 @ 11:52:41
URL: http://kaela.bloggagratis.se
Postat av: Ante

kaela: Tack så mycket. Det var vänligt av dig!

2008-12-30 @ 12:23:45
URL: http://www.yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0