God Jul!

Som många av er redan iakttagit så är det julafton idag och med det skulle jag bara vilja önska er alla en riktigt god jul och en bra dag. Snö fick vi ju faktiskt, så nu återstår det bara att se om det blir några julklappar framåt kvällen. Har redan fått ett par stycken, bland annat en snöskyffel av mina svärföräldrar. Jag skrattade gott när jag öppnade det paketet då jag i dagarna hade köpt en precis likadan. Men det skulle bli ännu märkligare. För efter att vi hade öppnat färdigt paketen med sjöndinarna i vårt hus så begav vi oss efter Kalle Anka till Lindås för att fira Jesus födelsedag vidare. Då såg jag ett paket som farsan hade figurinslagit. Jag har förvisso inte öppnat det än men är det inte en snöskyffel i den paketen så har jag fått fel uppfattning om hur en sådan ser ut. Så nu är jag stolt ägare äv åtminstone tre skyfflar vilket jag är oerhört stolt över.

Liam vann julklappsligan i överlägsen stil. Dock sket han högaktningsfullt i innehållet i paketerna och brydde sig mer om omslagspappret. Johanna och jag hade köpt en KFF-napp till honom bara för att han ska komma rätt in i livet med tanke på att Liam till vardags bor i Malmö där det enligt uppgift inte finns så värst många KFF-supporters så Jojje och jag kände som sagt att vi var tvungna att ge pojken en spark i rätt riktning på livets långa vandring.

Somnade med ett leende på läpparna i går kväll efter den rent ut sagt groteska tunneln jag utförde på min käre vän Johnny. Kommer leva länge på den vill jag lova!

Har precis ätit julbord och är nu mätt och belåten. Har min vana trogen känt mig lite krasslig på julafton och hade tyvärr därför inte någon större matlust men jag hoppas att det blir bättre framöver.

Som sagt så vill jag bara önska er, mina läsare och inspiration till att driva denna blogg, en underbar jul! Hoppas ni får en fin afton med era nära och kära!

/~~/

Kommentarer
Postat av: Tappen

Stackars stackars Liam! Först West ham och nu Kff det här kan aldrig sluta lyckligt :)

2008-12-25 @ 10:47:41
Postat av: AK

Tappen: Kan bara instämma...snacka om att grabben tvingas växa upp till ,ett liv destinerat i en evig ökenvandring...:-)

2008-12-25 @ 14:21:06
Postat av: Tallen

AK: Det kunde varit värre, tänk om han hade börjat hålla på Leeds...

2008-12-26 @ 01:32:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0