SMS från stranden

Har precis sett den sämsta fotbollshalvlek jag någonsin sett. Det svenska damlandslaget möter just nu Argentina i OS-fotbollen och herrejävlar vilken otroligt dålig första halvlek jag försökte se. Till och med sämre än när de svenska herrarna mötte Turkiet i EM 2000.
Annars tycker jag att OS har smugit i gång på ett ganska trevligt sätt. Invigningen igår var häftig även om jag sov stora delar av den. Hörde att kineserna med hjälp av fyrverkeripjäser lyckats avstyra ett regnoväder och fått det att inte ta vägen över Peking utan i stället slagit sig till ro över någon annan stad i närheten. Ganska ofattbart att OS numera är så stort att arrangörsstaden till och med kan bestämma vilket väder man behagar ha under spelen. Jag tror inte det är rikitgt bra det där. Naturen brukar inte gilla när man ändrar för mycket.

Tjeckien tog i alla fall spelens första guldmedalj i luftgevärsskytte för damer. Luftgevärsskytte i all ära. Jag vet hur svårt det är, men om det klassas som en olympisk idrott tycker jag att även motorsport och golf borde ha olympisk status då jag hävdar att det är mer sport att köra Formel 1-bil än att skuta luftgevär.
Golf är en av världens största idrotter och borde ha en självskriven plats på de olympiska programmet. Folk hävdar att golf inte är en idrott eftersom man inte rör sig så mycket... Det gör man sannerligen inte heller i luftgevärskytte.

Gång borde för övrigt strykas från programmet då det är den största parodin på idrott som finns. Fy fan vilken konstig "idrott". Jag säger inget om alla de miljoner människor som är ute och går för motionens skull, verkligen inte. Det är tvärtom jättebra.Till och med stavgång kan jag köpa.Men tävlingsgång? Hur tänkte man där? Vi ser vem som kan gå fortast... Njaae, eftersom gång ändå har en plats i programmet borde det öppna upp för andra klassiska grenar såsom 1000 meter myrsteg eller "bollen i burken" på tid. Nästa gång kanske...nästa gång. Jag var rätt jävlig på "bollen i burken" som barn och hoppas således att även jag ska få min chans i OS.

I morgon möter vi Lindås/Långasjö på Lindåsvallen och i morse, tidigt i ottan på min enda sovmorgon på år och dag så börjar telefonen låta fan. Ett SMS har trillat in. Jag blir mer eller mindre livrädd då jag aldrig får SMS och speciellet inte mitt i natten. Det är David Strand,förstås, som tycker att han behöver kaxa upp inför morgondagens match.
Så här löd delar av det.

"God Morgon! Jag har fått ett erbjudande om att vara med i B-lagsmatchen i morgon. Vad jag undrar är, kommer du att vara med? Hur som helst, ha en bra dag!
David"


Läser man mellan raderna, vilket jag alltid gör så står det så här:

" Haha! Nu väckte jag dig din gamle fjant! Jag är lite nervös inför morgondagens match mot er men vill ändå spela. Jag undrar om du ska vara med för om du ska vara det så har ni antagligen inte så värst bra lag om till och med du får vara med. Och är det så, ja då kan jag också vara med. I vilket fall som helst. Nu har jag väckt dig och jag hoppas att du inte kan somna om. Hoppas att jag även väckte Johanna, för bagarna nu förtiden sover för mycket ändå. Ha en inte allt för bra dag, och med det menar jag inte att du ska köra ihjäl dig,men väl att du kan cykla omkull och få skrapsår på knän och armbågar.
David"


Jag svarade med det vänligaste SMS:et jag skrivit någonsin men har inte fått svar ännu. Vi syns i morgon David. Vi syns i morgon. Jag ringer dig vid 04 i natt för att kolla din form.

Nu ska vi alldeles strax bege oss av mot Kalmar där mängder av aktiviteter står på schemat. Vi som ska åka äro Jag, Jojje, Malin, Johannes,Linda, Peter, Karro och lillgrabben. Några av oss ska på jaktmässa,några ska se IFK Kalmar mot LdB Malmö och jag, ja jag vet inte vad fan jag ska göra. Jag letar nog upp en uteservering då det lockar mig mer än både träningsmatcher i fotboll eller jakt.

Detta var för övrigt inlägg nummer 300 här på bloggen!

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0