Ultraljud,seriepremiär och gräsänklingar

I dag har varit en mycket speciell dag. Dels för att den där gula tingesten på himlen ,som dom äldre har berättat om, har lyst hela dagen och därmed bekräftat sin existens och dels eller kanske rättare sagt framför allt så har jag och Johanna för första gången sett vårt framtida barn som för närvarande ligger väl inbäddat inne i Jojjes mage men med hjälp av ultraljud så kunde vi konstatera att där fanns ett litet litet foster som definitivt får ligga på tillväxt i iallfall fem månader till. Vi trodde att Jojje var i 17:e veckan och att förlossningsdatumet skulle bli i slutet av september eller möjligen början av oktober, nu blev det inte riktigt så snart utan snarare i mitten av oktober enligt barnmorskan.

Ultraljudet var en väldigt intressant ny upplevelse för oss och det är precis som många säger att hela graviditeten känns mer verklig, man fattar på ett helt annat sätt att det faktiskt är sant att man ska bli föräldrar. Det var en häftig grej att se den där lilla ligga där inne och sprattla med benen och vifta på armarna. De flesta av fostrets vitala delar ska vara bildade nu men inte riktigt redo för världen utanför livmodern ännu. Det behövs ett gäng månader till av tillväxt som sagt. Enligt barnmorskan såg allting jättefint ut och det lugnade en orolig själ som mig en hel del!
Fostret själv är inte medveten om sin existens ännu men det kan jag garantera att dess kommande föräldrar är. Speciellt nu när vi har fått se den lille krabaten!

Annars är jag gräsänkling i dessa dagar. Johanna och Malin flög i eftermiddags till den kungliga huvudstaden Stockholm för att besöka bagerimässan i Älvsjö som pågår denna veckan. Det betyder att jag kan spela obegränsat med Betapet och Guitar Hero på kvällarna och det kommer jag också att göra. Kommer även att passa på att äta kroppkakor (nej,jag gör dom inte själv jag köper ett paket på ICA, dom är nästan lika goda som morsans) någon kväll.

På fredag är det seriepremiär också och det är något jag verkligen ser fram emot. Örsjö IF möter vi på bortaplan och jag räknar med samma inställning som i helgens träningsmatch mot L/L där vi mycket glädjande krigade till oss ett oavgjort resultat.Jag hoppas dock på att vi kan vinna denna matchen. Jag vet inte mycket alls om Örsjö eller deras spelare men jag antar att jag lär bli varse det på fredag. Är riktigt sugen på att spela seriematch nu så premiären kommer som ett brev på posten.
Sista träningen innan det drar igång är i morgon vilket dessvärre innebär att det inte blir något Fredriksskans för mig men det får man ta. Är det seriepremiär så är det.

Nu ska jag laga lite mat, jag måste ju äta för två...eller hur var det nu?
/~~/




Kommentarer
Postat av: jojje

hej andy. tror du saknar mig gaanska så mycket ändå. spela du två tre beta och lira två tre låtar men sen så sitter du nog där och hoppas att jag ska komma och terra dig lite...
puss puss saknar dig

2008-04-22 @ 20:20:40
Postat av: Ante

Jojje: Du har så rätt, jag har skittråkigt nu. Puss puss

2008-04-22 @ 20:30:33
URL: http://yzerman.blogg.se
Postat av: MA

..oooh herregud....

2008-04-22 @ 20:41:47
Postat av: Ante

MA: Jag undrade bara vem som skulle bli den förste med en sådan kommentar...Och döm om min förvåning när det blev du! Hehe

2008-04-22 @ 21:07:55
URL: http://yzerman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0