Kontrakt

Fredag igen och helgen har precis börjat. Detta är veckans bästa tidpunkt när man precis kommit hem från jobbet och har hela helgen framför sig. Oftast försvinner veckoslutet dock fortare än en avlöning men just nu känns det ialla fall bra.

I går kväll var det fotbollsträning på IP och denna gången kunde inte vår ordinarie tränare Per närvara utan skickade dit en ersättare vid namn Thomas (Svensson??) från Älmeboda/Linneryd som skulle hålla i träningen i hans ställe. De första övningarna gick väldigt bra för oss och vår vikarie lät uppriktigt imponerad av oss och tyckte det faktum att vi spelar i sexan var märkligt. Dock bara fram till den avslutande spelövningen. Där visade vi varför vi faktiskt spelar i regionens lägsta serie och att anledningen till att vi gör det inte bara är otur.

Kalmar FF tog en blytung trea i går kväll uppe på Behrn Arena i Örebro. Spelmässigt var matchen inte speciellt mycket att hänga i granen men tre poäng är alltid tre poäng och hur man inkasserar dom är i efterhand helt oväsentligt. Patrik Ingelsten gjorde matchen enda mål med 10 minuter kvar att spela efter ett monsterinkast av Rasmus Elm. I ärlighetens namn tycker jag nog att målet borde ha rubricerats som självmål eftersom jag anser att det är Wowoah som stöter in bollen. Ingelsten hävdade dock bestämt efter matchen att han i alla fall var på bollen. Egentligen helt oväsentligt det också...

På måndag är det en ny drabbning på Fredriksskans då Göteborgs Atlet och Idrottssällskap kommer på besök. Nu tror många kanske att just GAIS är kvällens viktigaste besökare men så är alltså inte fallet. Även ett annat klassiskt lag kommer att finnas på plats, nämligen Johansfors IF. Elm-pojkarna har sponsrat oss med sittplatsbiljetter till denna batalj och det uppskattas verkligen. Men vad jag i själva verket misstänker är att det hela handlar om att lura in vissa av oss till Fredriksskans för kontraktsskrivning, jag har ju själv länge undrat varför Nanne inte hört av sig men nu börjar jag förstå hur den gamle räven har lagt upp taktiken.Det är antagligen inte bara mig han är ute efter utan kanske även ännu fler,Dennis har sprungit vansinnigt vackert de sista träningarna och jag tror att även han är påtänkt inför höstens förhoppningsvis kommande guldstrid för Kalmars del.

Skämt o sido, en jättefin gest som Johansfors IF verkligen uppskattar!

I kväll blir det antagligen SM-final numero III på TV för min del, ryktet säger nämligen att Johanna ska åka till Madesjö för att titta på MIF-EIS och (o)turligt  nog innebär det att jag är hemma helt själv med ett par kalla bärs och en hockeyfinal på TV. Typiskt...men någon måste ju vakta vårt hem, det är visst mycket tjuvar och skit ute så här års.

Kul för Rögle som återigen har tillträde till den svenska hockeyns finrum, Elitserien. Bra gjort! Jag antar att John Lindholm har gråtit glädjetårar sedan slutsignalen i går kväll. 1992-96 var den senaste elitserieeran för Ängelholms-laget som för övrigt hade stora bekymmer med att slå Nybro Vikings i Victoriahallen i höstas,det var för övrigt i den matchen där Lasse Frisk blev tagen med handen i kakburken, jag kom då på honom när han stod i Nybroklacken nämligen. Frisk själv hävdar att han är leksing ,jag hävdar att han har ett missvisande efternamn.
Nybro kommer att bli ultrafarliga i år nu när Johnny Ågren åter spelar för klubben.

Jag är sjukt snussugen... det släpper nog aldrig helt det där. Det bli tyvärr värst framåt helgen.

Dags att inta föda
/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0