Träningsflit

Sitter och försöker ladda upp inför träningen. Det känns lite halvsurt att åka och träna efter att man gjort en skitmatch. Så med andra ord så känns det lite halv surt att träna ganska ofta.
Speciellt nu när vi endast har teoretiska chanser att hänga kvar. Jag vet att jag kanske låter lite negativ men jag är bara realist och inser att det ska till ett smärre under om vi ska lira i femman nästa säsong.

Tidig träning idag, och det är positivt med tanke på att Johan Eriksson show är i kväll och det får inte missas. Annars är tidiga träningar inget vidare för min del i det läget orderingången på linje 103 just nu befinner sig i. Så om jag inte hinner/orkar jobba mina obligatoriska övertidstimmmar i morgon så måste jag göra det på torsdag och då missar jag träningen. Jag får se hur det blir.

Sveriges match mot Nigeria gjorde mig inte mer inspirerad. Jag såg förvisso bara sista halvtimmen men det var inget som fick mig att känna att det hade varit underbart att kicka lite boll en stund.

Kan inte fatta att det idag är sex år sedan terrorattentaten i New York ägde rum. Tiden går jävligt fort.

Helgen som kommer blir lugn är det tänkt. Fredagkvällen är helt ledig om iget oplanerat inträffar och lördagen kommer att ägnas åt fotboll om jag är uttagen till  näst sista matchen.
Ska bli skönt med ett uppehåll...

AVVÄNJNINGEN DAG 30
I morgon kväll klockan 23.08 så är det exakt en månad sedan den sista prillan spottades ut. Den var av märket kronan och var vacker som en midsommarnatts skymning, och lika så god att inte mycket är jämförbart...varför slutade jag nu igen?
Nä skojar bara. Sammanfattningsvis så har denna månaden gått bättre än jag någonsin kunnat drömma om. Trots att periferiseendet fortfarande spökar ibland och att vänsterhanden ännu letar efter dosan i vänsterfickan så har jag klarat det,och de senaste dryga tre veckorna utan nikotin alls.
Så MM,det börjar bli dags för dig att spotta ut för gott också... Kan jag så kan du.
/~~/


Kommentarer
Postat av: Crizze

Hur skön var inte Johan Eriksson?!? Han satte verkligen Emmaboda på kartan som sveriges nya huvudstad :)
Ser framemot att följa AVVÄNJNIGEN DEL II till våren när du ska dra ner på tuggituggandet!

2007-09-11 @ 23:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0