Running Man

Fick en fasansfull ångest efter att dels ha käkat kebab till lunch idag och dels ha skippat cyklingen till jobbet två dagar i rad så jag tog tag i mitt liv och gav mig ut och sprang en vända. Det blev den gamla vanliga svängen (egentligen Spärrens runda som han tog med mig på under LBK-tiden)som börjar utanför 49:an fortsätter upp på den snedgatan där Eveståls bor, fortsätter mot Bjurbäcksskolans mellanstadium in på baksidan där och bort mot cykelvägen längs med Bjurbäcken. Följer cykelvägen hela vägrn bort mot Storgatan och korsar den, springer ett halvvarv runt ER-sjön  (bort mot dagiset) för att sedan ta mig an den näst värsta delen på hela sträckan. Rakan mot och förbi Tallbacken med efterföljande skogsstig. Lubbar förbi Vall och Bergsgatan och korsar Storgatan igen  för att sedan ta första åt höger ner mot Lodjursstigen och allt vad dom heter, dock inte in på någon av dom utan fortsätter ner mot den absolut värsta biten. Jag kallar den för flygplansrakan, någon har sagt att flygplan kan landa där, och när jag har klarat den så knatar jag Gjutargatan ner för att sedan komma till Bjurbäcksskolan igen och därifrån via mellanstadie och Everståls gata tar jag mig hem.
Jag uppskattar denna runda till knappa 6km och har bestämt mig för att springa den någorlunda regelbundet nu under hösten och kommer även att ange tider här för att se i fall jag förbättrar mig något.
Idag kände jag mig så seg att jag flera gånger funderade på att bara skita i det och gå hem och sätta mig och äta glass i soffan. Men jag stod emot de onda tankarna och kämpade mig runt.
På flygplansrakan så märker man ganska fort om man är bra tränad eller inte, här brukar man när man är tränad kunna sprinta, jag menar verkligen löpa järnet hela vägen. Jag kunde inte det i dag kan man säga. Jag var inte ens nära faktiskt men framåt hösten ska det gå.
Tiden idag 25.45
Den ska bli bättre, mycket bättre...

Vad händer i Vissefjärda GIF Herr??? Jag vet inte hur mycket som är sant av det jag har hört men ingen rök utan eld.
Är det jag har hört sant så är det ganska klantigt gjort...

AVVÄNJNINGEN DAG 44
Inget nytt att rapportera mer än att suget efter något att äta nu nästan är värre än suget efter snus. Ständigt sugen på något. Måste jobbas bort.
Men det är precis som någon vis man sade.
Summan av lasterna är konstant.
Minskar du någon last så ökar någon annan automatiskt.
Jag tror det ligger en hel del idet...


Kommentarer
Postat av: Anso

Vad har hänt med Vissefjärda? För övrigt, är det den "flygrakan" som Gleisner lyckades träffa en lyktstolpe med sin moped?! Är jag rätt på det då? :-)

2007-09-26 @ 08:19:09
Postat av: Ante

Ryktet säger att dom har använt sig av avstängda spelare. Men jag vet fortfarande inte hur mycket som här sant.
Vilka lyktstolpar Glajjan har haft närkontakt med vet jag faktiskt inte men jag tror att du vet vilken raka jag menar. Varenda jävla skoljogg innehöll den har jag för mig...

2007-09-26 @ 22:07:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0