Jordan,Beckham och Lantz

Har precis tittat på Idol på TV i hopp om att få se min stora idol tillika B-lags-kollega i LBK en gång i tiden,Johan Eriksson göra sitt beryktade framträdande på bästa sändningstid. Man så blev inte fallet denna gång, Johan var tydligen på audition i Malmö och dagens program sändes ifrån Stockholm.

Har inte skrivit så mycket här på länge och det beror mest på att när det mest uppseendeväckande som har hänt är att jag har hämtat min DVD som har varit på lagning, då kan man lika gärna låta bli.

Flygtfest var det ju förstås ihelgen, och en mycket trevlig sådan. Hade jätteskoj hela kvällen. Mer sånt.

Hjälpte Jojje att handla lite grejer till caféet när vi ändå var i Kalmar för DVD-hämtning. Bland annat så handlade vi ett 60-tal paket med Gevalia och staplade i dom i vagnen. Alla tittade och undrade hur jävla mycket kaffe vi drack egentligen och till slut så kom det fram en gammal alkis som konstaterade att vi gillade kaffe väldigt mycket. Jag fann ingen anledning att vara otrevlig mot honom för han konstaterade som sagt bara fakta men jag tror att gärna ville haft ett paket själv.

KFF i söndags! Vilken fröjd! Tre dundersäkra poäng och tre dundersäkra bröder Elm sammanfattar väl det hela. Vem fan behöver brassar när det finns spelare som Jocke Lantz att tillgå? Härligt att se lite (eller, ganska mycket faktiskt!) glädje efter ett mål!
Ska bli mycket intressant att se hur Nanne fomerar styrkorna nästa gång.

Zvirgzdauskas kan inte vara ett fint namn ens i Polen?Men å andra sidan är det nog bättre än Johansson ändå. Z är alltid ett klart plus i namn. Ser snyggt ut på nåt vis.

Till helgen blir det fullt ös. Match på fredag hemma mot St Sigfrid till och börja med sedan en riktig heldag på lördagen. Arbete på caféet som  diskplockargosse med assistans av brorsan. Jag har förstått att vi har två huvudsakliga uppgifter. Plocka disk och se till att det hela tiden finns nybryggt kaffe under den förväntade anstormningen på marknadsdagen. Det tror jag nog vi ska fixa.Jag tror chefen på caféet har ett gott öga till mig så det ska säkert gå bra.Efter arbetet blir det fotboll på TV och öl antar jag, det skulle heller inte förvåna mig om vi rundar av kvällen nere på El Toro.

AVVÄNJNINGEN DAG 23
Oooops lite kusligt att det var dag 23 idag efter att tidigare i kväll ha sett den lite skumma filmen som hette 23, eller något åt det hållet. Den handlade om att allt blev 23 och att man kunde bli besatt av det numret. Det var väl ingen nyhet. Fråga 10 miljoner Chicago Bulls-supportrar eller dom 14  (paret Cruise inkluderat) LA-Galaxy fansen  så får ni höra vilket som är deras favorit nummer

image29      
Michael Jordan


image30
David Beckham


Snusningen då? Jo då, första festen utan snus fortlöpte ganska väl. Var väldigt sugen ett par gånger men det var itne värre än att det gick att bota med öl. Många var dock de som gärna ville bjuda. det gör mig ingenting, jag luktar gärna lite. För det luktar fortfarande alldeles, alldeles underbart.
Bakfyllan var heller inget problem då kroppens naturliga överlevnadsförmåga slås på då och då är snus sällan det första kroppen vill ha. Om det finns något riktigt flåtigt snus men det gör det nos inte.
Idag, Tisdag, har varit ganska jobbig. Har varit sugen i längre stunder idag än innan och har tuggat tuggummi nästan hela dagen.

Nu ska jag gå och ge Jojje en puss.

/~~/




*Bilderna är tagna från
Michael Jordan     www.sports-photos.com
David Beckham     www.abc.net.au

Kommentarer
Postat av: AK

Nej, nej o åter nej Johanzzon. Din huvudsakliga uppgift på lördag måste vara att se till att chefen gör lite rejäla smörgåstårtebitar så man kan komma o fika där trots att det är lördag...:-)

2007-09-04 @ 23:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0