Fenerbahce

Fredag eftermiddag igen och nyss hemkommen från ett besök hos min morfar. Köpte ju bil igår så jag tänkte att jag ville köra en sväng så jag drog som sagt en sväng till morfar i Tingsryd och käkade middag med honom!
Bilen gick jättebra och morfar blev jätteglad. Bra start på helgen med andra ord.

I morgon eftermiddag spelas sista omgången i division 5 för oss och sedan väntar ett uppehåll på obestämd tid. Kanske bara blir ett par veckor, kanske blir ända till grussäsongen. Jag får se. Just nu är jag ltie småtrött på fotbollen och vill komma ifrån den ett tag. Ska spela lite innebandy i höst i stället tills sugen för fotboll kommer tillbaks vilket den med all säkerhet gör.

Det har varit lite stiltje här på bloggen ett par dagar och det beror som vanligt på att det egentligen inte hänt så värst mycket.

Jag har fått ett nytt favoritlag. Fenerbahce. Vilket gäng. Så lätt dom spelade ut Inter. Deras kapten, Alex, var grym! Jag undrar bara vilken kanal som sänder turkiska ligan. Skulle gärna vilja se derbyt mellan Galatasaray och Fenerbahce.

I morgon kväll är det kräftskiva i Lindås hos Henke och Sofie. Jag gillar sådana fester! Ska bli mycket trevligt.

Crizze, jag fann ingen länk i din kommentar men anar att du syftar på den där killen som dejtar Paris Hilton?
Det är gamla news för oss inbitna... !

AVVÄNJNINGEN DAG 40

Inte så mycket att säga egentligen. det går i vågor. Blir oerhörtsugen direkt efter maten men det suget mattas efter hand.
40 jävla dagar utan snus. Det är knappt att jag fattar det själv.
Morfar var inte lika impad. Han undrade varför man är så dum att man börjar med sådant och även hur Johanna hade stått ut med en storsnusare i nästan fyra år. -"hon borde ha stuckit för länge sen" var hans exakta ord....
Jag gillar min morfar!
/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0