Staty

Har precis skaffat mängder av vuxenpoäng då jag och Jojje nyss är hemkomna från en lång promenad. Vet inte hur det kom sig men vi har bägge frikväll i kväll och kände att vi i alla fall kunde röra på oss lite och gjorde så genom att traska en ruda runt ER-sjön för att på hemvägen ta vägen via centrumtorget där man varje gång blir lika full i skratt när man ser den ohyggligt fula och gravt diskiminerande staty som föreställer en man som våldtar en kvinna och ett barn(?) samtidigt som han inte vill visa vem han är och vrider därför bort ansiktiet i tron om att betraktaren inte ska fatta att det bara är att gå ett halvvarv för att se den otäckingens nuna. Jag kände inte igen honom. Det är jag glad för. Jag vet att en liknande jämförelse gjordes någon gång i grannbloggen Daily Sandy Sheen.
Djävulskt ful staty i alla fall och jag kommer nog aldrig riktigt fatta hur skulptören tänkte där.Jag kan bara säga som så att hade jag skulpterat/målat något liknande på bildlektinerna på högstadiet så hade jag antagligen inte levt idag då jag och min bildlärare inte kom överens så bra och en sådan karikatyr hade antagligen inte gjort saken eller mitt betyg bättre.Jag hade jättesvårt för bild.

Ser fram emot två timmar innebandy imorgon kvälli Flygthallen.

Har lyssnat på halva Camilla Läckbergs bok Olycksfågeln i dag på jobbet i min iPod. Riktigt spännande och bra.Ser fram emot att lyssna på fortsättningen i morgon.Jag är ensam på min bana denna veckan om någon undra över mitt annars högst asociala beteende att gå med hörlurar hela dagen.

Två personer hälsade på mig under promenaden. Mattias Evestål och den trevlige mannen på Systembolaget. Evestål såg nog inte att det var jag. Det gjorde bolagskillen.Jag vet så jävla väl vad han heter men jag kan inte komma på det just nu.Trevlig är han i allafall. Heter han Lennart?

Är i absolut toppform i Betapet och ligger en bra bit över 2300 för tillfället. Helt och hållet utan fusk.Det är viktigt att poängtera.

Nu får det vara bra för den här gången. Lova att ni kollar närmre på statyn nästa gång ni gårt förbi. Den är riktigt otäck.
/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Du menar Kjell på bolaget?
Sen var det en nytolkning av Moberg må jag då säga, att den föreståller när Karl-Oskar våldtar Kristina...:-)

2007-10-15 @ 21:07:55
Postat av: Ante

Ja men AK håll med om att den kan misstolkas?

2007-10-16 @ 16:27:25
Postat av: AK

Det beror väl på vad man går omkring och har i tankarna...:-)
PS Åsså fick du ju vara först med en nyhet förresten. Du är ju närapå hetare på gröten än MA..:-)

2007-10-17 @ 00:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0