Smygvikingar och überbloggare

Återigen måndag, helgen gick fortare än vanligt och min arbetsplats hade inte förändrats nämnvärt sedan i fredags. Det är ju älgjakt denna veckan och därför är vi många gubbar kort. Det får dessvärre vi som inte jagar älg lida för.

Lite om helgen då...
Var på lottöppning i lördags kväll hos Johannes och Linda. Mycket trevlig tillställning där stämningen peakade under den obligatoriska Twister-turnering som Johannes efter ett mycket aggresivt och skickligt spel utmanövrerade mig i en annars mycket välspelad final i (som vanligt) bäst om tre matcher. Medin fick därmed gå med i den exklusiva skara (jag och han) som har vunnit fler än en gång.
Peter Fagerström och David Strand står som väntat på noll och inte mycket tyder på att någon av dom ska kunna ta sig ur det bottenträsket.

Söndagen blev lugn på alla vis. Käkade tacos och kollade på film och sedan var det mer eller mindre dags för att ta kvällen.

Jag är väldigt smickrad över att überbloggare Ahonen hade den goda smaken att rekommendera och länka denna blogg. Det tackar jag för och vill samtidigt passa på att tacka Markku för en ofta alldeles brilljant blogg som jag tycker borde fått hänga med ett tag till. Jag anser inte att man behöver uppdatera en blogg varje dag. Det gör inte jag och såvida jag inte vinner stora pengar snart så kommer jag nog att uppdatera ungefär som tidigare.
Mitt "töntiga" val av namn är det väl nästan smidigast om jag förklarar här och nu: När jag startade denna blogg för ungefär ett halvår sedan så var tanken att jag skulle skriva enbart om mitt stora NHL-intresse under pseudonym för att vara så opartisk som möjligt.Ingen skulle veta vem jag var.Steve Yzerman har alltid varit ett föredöme för hockeyn och är en av få spelare som är omtyckt i alla lag. Därför tyckte jag att Yzerman var ett passande namn.Helst hade jag nog valt någon Tampa-spelares namn men då hade alla vetat vem jag var.Jag avslöjades direkt ändå och det visade sig ganska fort att min trogna skara läsare sket högaktningsfullt i sega utläggningar om transatlantisk ishockey så därför började jag mer och mer skriva om saker som fler personer uppskattar. Men jag varken ville eller kunde ändra namnet på bloggen så trots "töntigheten" så kommer namnet att leva kvar.

image35
Steve Yzerman



Ahonen länkade som sagt hit och det öppnade tydligen dörrar för vissa av mina arbetskamrater som numera har satt ett pris på mitt huvud. Jag vill inte gå med deras namn men för enkelhetens skull så kallar vi dom för Lasse Sjuk och Frasse Larzén. Bägge två hävdar att dom håller på Leksand respektive TAIF. Jag hävdar med bestämdhet att dom är smygvikingar. Dom känner alltså en viss attraktion till Nybro Vikings i smyg. Jag bytte här på bloggen namn på deras monterings-line för några veckor sedan till VikingLine och det är detta som nu har kommit upp till ytan. Jag anser dessutom att Frasse Larzén är väldigt lik Vikings logga och är ganska säker på att han har stått modell för den en gång i tiden...

image34
Frasse Larzén?



I kväll spelar Kalmar FF på konstgräset i Örebro i den allsvenska säsongens hittills viktigaste KFF match. Jag tror att man vinner med 4-0 efter tre mål av David Elm och ett av Tobbe C.Jag har bokat två sittplatser på Petersskans och hoppas innerligt att resultatet ovan går in.

Afonso Alves gjorde sju mål mot Heracles i den holländska ligan igår. Det var vad han brukade snitta per säsong i Sverige och jag undrar om allsvenskan verkligen är så jävla dålig som alla säger?
Afonso hade inte gjort sju mål på KFFs försvar på en miljon försök.

Ingen har hört av sig om min försäljning av brödrapar än...

Nu får det vara för idag
/~~/

Bliderna är tagna från
www.milve.com
www.nybrovikings.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0