Helvetesgapet

Har två timmar innebandy bakom mig ock är därmed trött och seg just nu. Det gick bra i dag och vårt lag vann samtliga matcher trots Henke Medin inte var med motståndarna, han var inte med alls faktiskt.

Till helgen drar damcupen igång och jag har tre lag som jag ska följa med stort intresse. Först och främst det Emmabodalag som Jojje spelar i och sedan även IF Trion och Vissefjärda GIF som bägge tränas av jobbarkompisar till mig. Men jag vet av egen erfarenhet att jag brukar bli rastlös efter någon timme och vågar därför inte lova att jag kommer spendera heldagar/kvällar i sporthallen men några matcher blir det.
Malin har ju kommit hem så jag behöver inte känna den där pressen att för Jojjes skull ägna största delen av helgen i sporthallen så jag kan antagligen tämligen obemärkt smyga hem närhelst jag känner för det. Men som sagt, jag är en äkta Tårt-Kennet( snäppet värre än toffel-hjälte som ni väl vet?) så antagligen kommer jag se rubbet som min sambo vill se. Sådan är jag.Precis sådan är jag...

Hönö-kaka med jordnötssmör är nog inte vad typ Blossom Tainton hade rekommenderat efter ett träningspass.Men det skiter jag i. Det är gott och den anledningen är god nog för mig. Kropp som en grekisk gud har jag redan...

Lottöppningsgänget ska åka till Sälen för alpin underhållning. Inte förrän till våren men ändå något att se fram emot. Vi måste dock vara noga med att kontrollräkna alla uppgifter som David Strand har plockat fram då vi ha rall anledning att tvivla på äktheten i dessa. Jag lämnar det ämnet med att säga att om Davids priser alltid stämde hade jag varit ohyggligt mycket oftare i fjällen än vad som är fallet nu.

Lyssnar på Läckbergs "Predikanten" just nu på jobbet. Dom hittar lik i det riktiga "Helvetesgapet" från Ronja Rövardotter. Det heter tydligen Kungsklyftan på riktigt och är beläget i trakterna kring Camilla Läckbergs hemtrakter i Fjällbacka.
Dom första två böckerna; "Isprinsessan" och ovan nämnda "Predikanten "ska sändas på SVT med start på fredag. Jag hoppas att någon riktigt pingla spelar Erika Falk. Hon verkar nämligen vara väldigt snygg i boken.

Kalmar FF gjorde sitt jobb i söndags och kan med stolthet se tillbaka på den bästa säsong ett lag från länet någonsin gjort. Hoppas att nästa säsong blir lika rolig. Den har alla förutsättningar att bli det.

Nu får det vara för denna gång.
/~~/

Kommentarer
Postat av: HM

Vilken tur för dig att mitt kontrakt med koncernen inte ge mig ledigt varanan vecka. Men nästa vecka är jag tillbaka då ses vi, men vi syns väl i Viktoriahallen på fredag när LEKSAND kommer på besök..:-)

2007-10-30 @ 23:39:29
Postat av: AK

Men Henke för fasen, ställ in kompassen rätt. Victoriahallen ligger åt helt fel håll...och försök sen få med dig den här bloggaren Yzerman att bli en wiserman oxå o åka åt rätt håll för en gångs skull...han smyg-TAIFaren du vet.

2007-10-31 @ 09:51:43
Postat av: Mamma

Jag har varit i hellvetergapet i Fjällbacka....
Det var hemskt.....

2007-10-31 @ 15:29:03
Postat av: Tallen

Hur går det för Lightning i nattens match då? Enligt Niklas, (Malmökillen som är lika insnöad på NHL som dig), säger att det blir en säker Devilseger, kan det verkligen stämma?
Klockrent inslag om KFF i Parlamentet i söndags. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=ljUzCX5KJn0

2007-10-31 @ 15:38:40
Postat av: Ante

Tallen: Tampa har haft relativt lätt för NJD på deras hemmabana de senaste åren. Devils har fortfarande inte vunnit i sin nya arena och lär inte göra det inatt heller. 3-2 till Lightning.
Vad gäller FF-klippet så är det helt suveränt. JAg skrattade så tårarna nästan rann!
Hälsa Niklas! Och alla andra som var på festen också för all del!

2007-10-31 @ 19:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0