Fräulein

Jag fattar inte hur det alltid kan vara motvind när jag cyklar till och från jobbet. På morgonen blåser det oftast inte så mycket men dom vindpustar som ändå kommer är knappast i ryggen. Än värre när man ska hem,då är det allt som oftast full storm och alltid alltid i fel jävla riktning. Jag förstår Gud att du inte gillar mig så mycket, det fattade jag redan när jag insåg att dagens höjdpunkt oftast är två torra skivor Lingongrova med prickig korv vid niokaffet på WWW, men motvind både dit och hem??? Kom igen...
Idag hade jag dessutom knappt ingen luft i däcken men det har jag ialla fall åtgärdat nu.

Helgen är här och det är positivt.Just denna helg kommer förhoppningsvis (fürjumpningswise skrev jag som svar på glosan förhoppningsvis på ett tyskt glostest på högstadiet en gång, det var enda gången Fräulein Fröberg och jag connectade lite då hon fann min lustighet aningen aningen rolig) att bli lugn. Ikväll blir det en ny innebandymatch i Flygthallen och efter det blir det middag och sen somnar man antagligen i soffan efter att man har smuttat i sig fredagswhiskeyn som i kväll kommer att bli en Auchentoshan.

image36
Rekommenderas...


Tampa har inlett strålande med tre raka segrar och allt ser bra ut. Elitserien rullar också på och någon som är riktigt het där så är det Luleås Johan Harju som är norrbottningarnas just nu enda ljus i mörkret. Vad som känns extra bra är att Harju är draftad av Tampa. Sånt gillar jag.

Har skaffat David Bowies best-of-platta. Har aldrig gillat honom innan jag fattade att det var han som gjorde låten "Heroes" som jag första gången hörde i vinjetten till TV-spelet NHL04(????) och sedan dess ständigt varit på jakt efter utan attt ha vetat vem som gjort den.Svaret fanns med all säkerhet i NHL-spelet men logik har aldrig varit min starka sida.  Men så i lördags inne hos Johannes och Linda så spelar dom plötsligt den låten och bitarna föll plötsligt på plats.

Har även tagit ut Sahara Hotnights låt "Visit to Vienna" på gitarr så igår spelade jag den X antal gånger och min sambo var X antal sekunder från att göra mig både gitarr- och sambolös. Jojje gillar inte Sahara Hotnights så mycket.Jag gillar dom som fan och dessutom så är sångerskan vansinnigt snygg.

Nu skiter jag i detta.
/~~/


*Bilden är tagen från www.whiskyguiden.se
Utmärkt sida om whisky för övrigt...

Kommentarer
Postat av: AK

Din musiksmak hedrar dig Ante.
Både "Heroes" och "Visit o Vienna" är grymt bra!!!
Ska nog höra med MM om han lärt sig Sahara oxå så ni får köra er omtalade gitarrduo nån gång...:-)

2007-10-12 @ 19:27:48
Postat av: Ante

Ja Mellmark kunde ta andrastämman i refrängen på "Visit to Vienna"

2007-10-12 @ 20:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0