Enhörning

Då var mer än halva arbetsveckan avklarad. Det är bara findagarna kvar och det känns bra. Helgen börjar på något vis nästan redan när man går hem på torsdagen för på fredagen är man i ett konstant glädjerus och sedan slutar man jobba redan vid lunch.

Stämningen på jobbet är annars väldigt hetsk mot mig i dessa dagar efter VikingLine-affären. Jag skulle vilja citera en man vars namn jag som vanligt valt att förvränga. Vi kan återigen kalla honom Frasse Larzén:
"-Jag hoppas att Nybro förlorar ikväll med 10-0, att dom får åtta man skadade, att halljävlen brinner ner och att du befinner dig i lågorna"
Ett grovt påhopp kan tyckas, men tro mig. Jag har jobbat i hop till det...
En liten stund senare så kom Frasse emellertid tillbaka och sa att han tog tillbaka det där om branden.Kanse är han ändå en liten smygviking. Lasse Sjuk såg sin chans att få mig att endast hacka på Frasse Larzén och släppte bomben att han hade sett Frasse imponerat följt Nybro Vikings skott-tävling på Emmaboda marknad härom helgen.
En gång smygviking alltid smygviking...
Med tanke på att det finns drivor av livsfarliga tillhyggen på WWWs produktverkstad X  så väljer jag nu att lägga detta ämne åt sidan. Eller kanske rättare sagt, låta ämnet vila ett tag.

Kalmar FF gjorde vad som krävdes när man i måndags hur stabilt som helst slog tillbaka ÖSK med klara 3-1 efter att Stefan Larsson briljerat med två riktigt snygga mål. Nu tror ja gatt detta kommer gå vägen. Jag tror inte IFK och DIF klarar att ta full pott på slutet men det tror jag däremot KFF gör.
Landslagsuppehållet kommer väl kanske inte så lägligt för Kalmar men lyckas man bibehålla formen över breaket så vinner man guldet.

I kväll spelar Nybro hemma mot VIK men dock utan mig på plats då jag i kväll väljer att vara hemma hos bagarn.

Nu har även jag fått det riktigt förklarat för mig  vad som egentligen hände i VGIF. Jag förstår att SSG är vansinniga men samtidigt var det en fin gest av Vissefjärda att ställa sin plats till SSG:s förfogande.
Klantigt gjort av VGIF men eftersom jag inte har ett dyft med det hela att göra så lämnar jag det ämnet helt från nu.

Jag tycker att Pontus Enhörning är Sveriges bästa radiopratare. Utan konkurrens...

I natt spelar Tampa sin tredje match för säsongen och jag hoppas på vinst trots att jag inte fått någon tårta denna gång.

Har tid hos frisören ikväll med. När jag vill. Jag är frisören och jag är tar inte ens betalt. Det gillar jag.

Spelade innebandy i två timmar i Flygthallen igår. Ett utmärkt sätt att hålla i gång. Och roligt. På fredag kväll är det nedsläpp igen. Tyvärr bara i en timme den gången men det är ändå tillräckligt med motion för att man med gott samvete kan äta och dricka något lyxigt senare på kvällen.

AVVÄNJNINGEN DAG 59
Suget försvinner nog aldrig riktigt skulle jag tro. Snart 60 dagar utan snus men fortafarande ett stort sug. Men ändå inte så jobbigt. Man är så inställd på att inte snusa så man vänjer sig på något oförklarligt vis vid suget. Tuggummin är i många lägen fortfarande helt livsviktiga.
Luktade lite i Peters snusdosa när vi satt på Peterskans. det luktade så underbart gott att jag får gåshud ännu när jag tänker på det.
Min kompis Nicklas hänger också fortafarande i och gör det på ett föredömligt sätt. Han gnäller inte lika mycket som jag med andra ord.
/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Inga 0-10 och ingen nedbrunnen hall men jag tror nog att den gpde F.L kan stå ut med att det bara blev 2-7 också...:-)

2007-10-10 @ 22:39:06
Postat av: Ante

Han ser nog det som ett fall framåt, ja.

2007-10-12 @ 12:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0