Den lille arge

Jag går direkt på tisdagsinnebandyn.

Ovanligt mycket folk i Flygthallen i kväll och det resulterade i att vi fick spela 5 mot 5. Vanligtvis spelar vi bara 4 mot 4. Vid klubblotteriet stod det klart att lagen på pappret var relativt jämna , visst hade vårt lag gärna bytt bort Henke Medin mot... tja....Milan i receptionen men vi gjorde inte det då Milan antagligen ändå inte hade sina klubba med sig. Första matchen slutade med megatorsk. 10-1 och vårt mål var inte ens mål anser jag. Andra blev lite jämnare men slutresultatet var lik förbannat inte i vår favör. Vi ändrade taktiken lite grand och vips så vann vi den tredje, i våra ögon helt avgörande matchen, i sudden med 12-10 efter att Henke M faktiskt gjort det avgörande målet. 

I morgon spelar Sverige mot Lettland och ni som tror att det är klart så hänvisar jag bara till OS-hockeyn ´02 då Vit-jävla-ryssland gjorde processen kort med Tre Kronor. Efter den matchen har jag aldrig någonsin tagit ut något i förskott. Visst tror även jag att svenskarna komme ratt greja det men som sagt. Vitrysslandsmatchen var en bra mycket större skräll än om Lettland skulle slå Sverige vilket dom för övrigt gjorde för ett par år sedan i något kval.

Lecavalier gjorde sin åttonde multipoängsmatch i följd och är två matcher i från Jagrs rekordnotering från 1996 på 10 matcher i rad med mer än en poäng. Gud leder även poängligan med fyra poäng framför Zetterberg och Crosby. För er som är intresserade av NHL-hockey vill jag rekommendera Bjurman och Ros NHL blogg på http://blogg.aftonbladet.se/18756  En mycket bra blogg om man som jag är hockeydåre.

På fredag bär det återigen av till Kalmar och även denna helg blir det Harry´s med Bowling och mat. Skillnaden är att denna gång är det bolagsstämma i vårt klassiska tipsbolag som består av Mathias Fagerström, Michael Axelsson och undertecknad (som kanske är största anledningen till att det ligger oxfilé på tallriken på fredag istället för Fyrkantens mosbricka). Dessa fester brukar av tradition bli av det tuffare slaget så jag hoppas innerligt att ingen förväntar sig stordåd av mig på lördag. Inte förrän kvällen i alla fall...

Jojje har börjat rita porträtt av kända människor. Hon är fantastiskt duktig. Jag själv besitter inte en tillstymmelse till de talanger hon har vad gäller det konstnärliga. Jag minns när bild-lärarinnan (den lille arge, Lena någonting tror jag) på högstadiet talade om för mig att jag skulle vara " väldigt nöjd om ettan i mitt betyg blir stående".  Min mapp där man förvarade teckningarna man hade gjort under terminen innehöll endast en. En egen tolkning av min klasskamrat Jonas Berg naken och med ett ur raggningssynpunkt fördelaktigt mittparti.

Nu har jag intet mer att förtälla
/~~/


Kommentarer
Postat av: Nisse Uppläggaren

Menar du att du inte kommer att närvara vid spelarfesten med JIF på lördag?

2007-11-21 @ 19:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0