Annonsmannen

Blev i dag på jobbet totalt överfallen av en fullständigt hysterisk Frasse Larzén som på sin lunchrast hade bläddrat i Östran och i densamma lusläst annonsen till Nybros stormatch mot Leksand i morgon kväll. Jag antar att Frasse letade efter ett nummer till Vikings kansli för beställning av platser men har inte fått detta bekräftat.
När jag kom tillbaka från min lunchrast så kom Larzén stormande och bad mig följa med. Jag trodde att något riktigt allvarligt hade hänt och valde därför att ta rygg på Frasse och loma efter honom in till vårt fikarum där han slog upp ovan nämnda annons och ställde mig till svars för den. I annonsen har nämligen Nybro valt att lägga in en bild på Ed Belfour istället för någon av de egna och vilket liv det blev. Frasse hade dessutom lyckats få med sig den omutbare Fredde Bärsärk på sin sida, och jag kände mig med ens i underläge och valde det enklaste alternativet. Att säga sanningen. Det är väl ingen större hemlighet att Nybro inte har haft besök av en sådan storspelare sedan Johnny Oduya spelade i Hammarby och därmed tycker jag att Nybro gjorde helt rätt som valde att lägga ut en bild på Eddie Belfour för att få mer folk till matchen. Jag förstår att TAIF inte kör med den taktiken eftersom en bild på någon tredje-center i Kungälv eller för all del Helsingborg inte höjer publiksnittet i Dackehallen nämnvärt...
Men jag står fortfarande fast vid att jag är Tårt-Kennet som inte åker på matchen...

I morgon är det fredag igen... Det uppskattas

Tampa fick dunderpisk i natt av Devils vilket förvånade mig en hel del. 6-1 är odiskutabelt och där är det uppryckning som gäller.

Har spenderat kvällen med att titta på Beckfilm, jag tyckte den var helt OK. Jag tror den hette något med gud och ska enligt osäkra källor vara den sista i serien om Beck. Lite synd faktistk för även om dom stadigt har blivit sämre så är dom aldrig dåliga dom där filmerna. Dock ser vi nu fram emot filmatiseringen av Läckbergs deckare som börjar sändas i morgon.

I morgon kväll blir det som sagt damturnering och jag kommer att vara där en hel del. Innebandy först och fotboll sedan. Någonstans där emellan skall även mat förtäras. Jag kommer imorgon att hålla ett extra vakande öga på Lasse Sjuks coaching-talanger och se hur han formerar sina trupper.
Är matcherna verkligen 2X10 min?

Måste rekommendera alla att titta på det klippet som Tallen länkade till bland kommentarerna i förra inlägget. Fan vad jag skrattade... Kolla Ronaldinho, Ölandsbron... Så jävla klockrent!

Nu är det dags att runda av och avsluta.
/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Ja de tro fasen de sätter in Belfour i annonsen. Finns det nån som känner till namnet på en enda spelare i Nybro? För Böna är väl inte med längre eller??

PS Tror det tack o lov är rätt mkt större chans för dig att träffa på Frasse L i sporthallen än i vikingaskeppet...Precis som du har han ju god smak...

2007-11-01 @ 21:57:48
Postat av: Ante

Menar du att han precis som jag uppskattar både Nybro Vikings och inomhusturneringar?

2007-11-02 @ 13:14:09
Postat av: AK

Näe men att han precis som du vet vad han ska välja respektive välja bort...:-)

2007-11-02 @ 14:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0