Tvåskift och gamla tanter

En bra bit över tjugo grader utomhus och obetald lunchrast, varför sitter man då inomhus framför datorn och bloggar? Jo för att om man går ut och sätter sig inser man vilket pucko man är som har valt att tillbringa nästan all tid man har inne på en industri. Visserligen trivs jag ganska bra men under sommarmånaderna är det oerhört varmt i verkstaden så då kan det ibland kännas tungt. Det hela blir inte lättare av att man på måndag börjar två-skiftet. Känns lite tungt att man varannan vecka har noll socialt liv utanför verkstaden men i gengäld så ger det lite extra klirr i kassan och dessutom så är jag anställd på två-skift så det är inte mycket att göra åt saken.

Anaheim tog sig till Stanley Cup-final på Red Wings bekostnad och jag måste säga att jag tycker det är helt rättvist. Ottawa-Anaheim har tillhört ligans bästa lag ett ganska bra tag nu så det känns helt logiskt att dom nu får mötas i hockeyvärldens största tillställning. The Stanley Cup Finals. Drop the puck!

Kalmar FF leder just nu fotbollsallsvenskan och gör det rättvist. Man har gjort flest mål av alla och har en märklig trupp där skadade spelare hela tiden ersätts av minst lika bra alternativ. Rasmus Elm är väl det mest talande exemplet i den frågan. Fabio har sett loj ut en längre tid och jag tror och hoppas på att när han är skadefri så får han problem att återfå sin plats. I alla fall inte på Elms bekostnad. Skulle väl kanske inte ha så mycket emot om dom testade att byta ut Ingelsten mot Fabio bara för att se hur det går. Fabio är ju ändå alltid Fabio.

Träning ikväll igen. Är faktiskt inte så sugen idag men det är väl bara att bita i hop antar jag. Har känt mig totalt ur form dom senaste matcherna och träningarna så jag hoppas att det vänder snart.
På fredag mot Timmernabben vore ett utmärkt tillfälle
I matchen i onsdags mot Trekanten så var det en kille i deras lag som skulle markera mig på hörnor och liknande. Gång på gång nöp han mig i röven, jag började fundera på om han inte gillade mig eller om han tvärtom gillade mig väldigt mycket. Hur som helst så spelade jag som en 70-årig kärring hela matchen så det kan vara förklaringen. Han hade antagligen en fetisch för äldre damer...

Nu ska jag dra mitt strå till stacken...

/~~/

Kommentarer
Postat av: Assmaster

D kanske är för att du har en sån fin å fast rumpa ;-)

2007-05-23 @ 20:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0