Schlagerfestival.

I går hade vi schlagerfestival-fest hemma hos oss. Johannes och Linda o Peter och Karro var här.  Alla bidrag i festivalen var dåliga kändes det som även om jag gillade Finlands låt mest. The Arks låt var kanske inte bäst men den var heller inte så dålig som omröstningen visade. Rottne-gänget fick väl egentligen bara poäng från våra nordiska grannländer. För så var det faktiskt att öststaterna röstade på sig och väststaterna på sig och så kommer det nog att vara i den tävlingen hädanefter, så vad du har för låt tror jag är mindre viktigt än vad du har för geografiskt läge.Serbiens låt var kass...
Kvällen fort gick med diverse kortspel. 31,Plump och Skitgubbe gick vi igenom och jag förlorade allihop tror jag.
Smuttade i mig några Red Bull Jäger, som är en klart underskattad grogg, lite väl söt kanske men jävla god och uppenbarligen inte huvudvärksframkallande heller!
image7
Vinnaren i 31, Peter Fagerström som blev ekonomiskt oberoende på kuppen.

image8
Johannes vann dels plump-spelet pluss att han tippade Serbien som vinnare på Oddset.



I eftermiddag spelar KFF mot Elfsborg på Fredriksskans. En match som FF harm gode förutsättningar att vinna. Fabio Augusto skulle eventuellt inte vara med men det öppnar i stället för Rasmus Elm som förmodligen får spela från start om Fabio inte är med.
Efter matchen är det träning för oss på IP, vi skulle egentligen ha tränat i morgon men då spelar B-laget match så vi to det idag istället. På onsdag har A-laget match hemma mot Trekanten. Synd att den matchen ligger just den dagen då den krockar med kommunderbyt mellan EIS och LBK.

Jag är hungrig så jag får gå och fixa lite mat.

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Förmodar att matchkollisionen beror på att derbyt flyttades en dag?
Annars är det ju rätt korkat att spela då...
Hmmm. Lika tråkigt som jag tycker det är att Kalmar vinner är det roligt att det går bra för bröderna Elm...

2007-05-13 @ 22:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0