Lika som bär?

Äntligen måndag igen och hel arbetsvecka framför sig. Fan vad gott....NOT!
Helgen har varit lugn och skön precis som beräknat och endast ett fåtal öl har runnit ner. Den obligatoriska fredagswhiskyn var dock gjuten.
Har fortfarande lite svårt att smälta förlusten i fredags. Det är riktigt synd att vi ska åka dit precis i slutet. Jag tycker inte att resultatet i sig var så orättvist men samtidigt så tycker jag att vårt krigande borde ha gett en poäng. en poäng är inte så mycket i trepoängssystemet men den poängen hade varit bra för självförtroendet som på samtliga spelare fick sig en ordentlig smäll i fredags.

Var och tittade på EIS damer i lördags och fick sen en härlig upphämtning efter att ha legat under med 1-3 när det inte var mer än 10 minuter kvar så lyckades EIS till slut kvittera och få med sig en poäng. Nästa helg väntar Vittsjö borta tyckte jag att jag hörde.

Rangers åkte ur Stanley Cup i natt men jag tror ändå dom är nöjda med säsongen. Buffalo vann matchen med 5-4 och serien med 4-2. Nylander gjorde två baljor för Rangers i natt och jag tror att han dyker upp i VM. Det hade varit en förstärkning. Lundqvist är väl ochså aktuell men jag tror inte att han är lika behövd. Backlund var fantastisk i gårkväll mot Finland (seger 1-0).

FF torskade lite oväntat i Gävle med 2-1 och missade därmed att gå upp i serieledning.Synd men Gefle var mycket bättre i andra och satte sina chanser när Kalmars backlinje darrade. Bagarn var som vanligt i första men i andra stod han inte att känna igen när Gefles Oremo gjorde ltie som han ville med sega FF-backar och gjorde också två mål. Cesar tröstmålade för Kalmar.

Är inte FFs back Mikael Eklund enormt lik Thomas Holmström i Detroit Red Wings??

Diskutionen på jobbet går vidare. Vissefjärdas tränare lomade sorgset in på verkstaden i morse och medgav att hans lag förlorat med 2-0 i Timmernabben. Trions lagledare var lite gladare när han kom och förkunnade att det forna allsvenska laget hade tagit säsongens första pinne i mötet mot Ronneby. Jag är alltså forfarande den enda på lina 102 som har en trepoängare denna säsong.

Tittade igårkväll på Real Madrids match mot Sevilla. Någonting hände när Guti blev inbytt. Han var alldeles lysande och slog enormt fina passningar och låg bakom allting. Guti som jag annars tycker verkar vara en sån där uppkäftig,bortskämd tönt (typ Totti) som det är konstigt att ingen har slagit till. Men fotboll kan han uppenbarligen spela

I natt regnade det, det behövde nog många av kommunens planer kan jag tro.

Snart bara tre månader kvar tills det att jag ska sluta snusa. Känns jobbigt redan nu. Men jag har bestämt mig och har redan nu trappat ner ordentligt. Johannes tror jag skulle sluta idag. Lycka till!

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Lika som bär?
Med eller utan skydd...:-)
Spännande allsvenska förresten. 14 lag inom tre poäng...
T o m så Öster kunnat vara serieledare. Om de bara varit med...:-)

2007-05-08 @ 21:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0