Honkin eller Honken?

Stabil seger! Väldigt stabil seger. Lightning mot Devils slutade 3-1 efter att Marty St Louis gjort två mål. Det känns riktigt skönt faktiskt. Jag gillar verkligen att vinna eller när några jag gillar gör det.
Honken var petad men Marc Denis gjorde en riktigt bra instats och lär få stå dom flesta matcherna som var kvar. Officiellt var Holmqvist "out with the flu" men enligt mina kompisar på Tampas amerikanska forum så är det kanske inte så eftersom det har hänt ett par gånger innan denna säsongen att Honken haft influensan precis efter dåliga insatser.
Måste nog dock erkänna att jag är ganska säker på att han faktiskt var sjuk.
På tal om Honken och transatlantiska Tampafans så har jag spenderat eftermiddagen på att försöka förklara för några att han kallas för just Honken och inte Johan honkin´ Holmqvist
Honkin´ går väl översätta med typ oerhörd eller enorm.
Holmqvist made a honkin´save- H gjorde en enorm räddning.
Absolut inget fel med att bli kallad något sånt men rätt ska vara rätt.

Joey Thornton i Sharks gick som nummer två i NHL i natt över 100p efter tre assist i vinstmatchen mot Atlanta med 5-1.

I morgon spelar vi match igen. Denna gång på riktigt gräs på Grönmo i Nybro mot St Sigfrid. Vet ingenting om det gänget men det blir säkert en tuff match.
Ska bli skoj att spela på riktigt gräs trots att man har blivit lite bortskämd med konstgräs iallafall under matcherna.

I kväll blir det till att titta på Hjälp! på tv. Ni som inte har sett det bör nog se det för det blir inte så mycket roligare än så.Sen blir det säkert en period eller två i matchen HV- MoDO men eftersom jag är den enda här hemma som är intresserad av hockey så blir det kanske inte det ändå...

På lördag natt möter Tampa Ottawa.En annan ritigt mardrömsmotståndare. Jag hatar verkligen när Tampa möter dom för det slutar nästan alltid med torsk känns det som. Matchen bör vinnas till varje pris och sann supporter som jag är så vägrar jag tro annat nu ialla fall.
Alla andra jävla lag runt strecket vann också inatt. det var ju lite synd men samtidigt så gjorde det vår seger ännu viktigare.

Funderar på vad det blir för fredagswhisky i kväll. Tror att det får bli lite hårdrocks-dricka. Jack Daniels. Underskattad.

Det verkar som att jag hade synd vad gällde TAIF. Dom kommer nog inte att gå upp. Inte av egen kraft ialla fall.  Ironiskt nog kan det vara Nybro som hjälper dom upp. Hörde nämligen att det ekonomiska läget i Vikings var nu riktigt kritiskt. Men det känns som jag har hört det förr.Hoppas att det löser sig.

Nu tror jag att det börjar bli dags att tänka på lite middag.

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0