Back on track

Äntligen fungerar datorn igen!
Har varit en väldigt jobbig vecka med väldigt begränsade möjligheter till dataanvändning. Nu har det i allafall löst sig. Peter tog tag i det hela och ordnade upp det.

Midsommarhelgen är ju som det flesta har noterat, över. Min var relativt lugn och skön. Vi inledde med att åka till Malmö till Marcus o Anso i torsdags efter jobbet. Vi tog tåget. Jag gillar att åka tåg, det är skönt att kunna sitta i lugn och ro och bläddra i en tidning,lösa korsord eller bara sova. Det är inte att rekommendera när man kör.
Väl framme i Malmö så hjälpe vi till med att bära grejer då Tallen o Anso är mitt uppe i sin flytt från Eslöv till Limhamn. Mycket kånkande blev det men det gick väldigt bra och vi fick upp allting som skulle upp dom fyra våningarna.
Senare på kvällen rundade vi av med ett par kalla på Lilla Torg i Malmö city, det var ett ställe helt i min smak.Synd bara att det regnade något djävulskt och därför var tillströmningen av folk också ganska begränsad men vi trotsade vädret och hade en mycket trevlig kväll.
Morgon efter (egentligen nästan hela jävla dagen) stod det shopping på schemat och eftersom det blev ganska sent kvällen innan så var vi inte inne i stan förrän ganska sent på midsommaraftons morgon så därför blev det lite stressigt eftersom affärerna stängde runt två allihop. För min del hade de gärna fått stänga vid 11.
Vi hittade lite diverse och begav oss hemåt för att förbereda kvällens måltid som skulle intagas hos Ann-Sofies gamla klasskompis Michel och hans vänner. Tallen och jag ordnade med grillspetten meda Jojje hade hand om jordgubbstårtan. Ann-Sofie vilade... Nä, hon skulle jobba på natten så hon fick ledigt från kökstjänstgöringen.
Kvällen fortlöpte till Michel och väl där var det först mat sedan lite kubb och samtal i största allmänhet innan vi tog kvällen runt midnatt. Vi skulle upp tidigt och åka hem så vi kände att det räckte där så vi rundade av midommarfirandet med ett parti plump och en Lagavulin (helt underbar whisky)
Tågresan hem gick smärtfritt sånär som på en tjurig tjej som ansåg att jag hade snott hennes plats på tåget. Hennes mindre tjuriga kille förklarade emellertid för henne att så inte var fallet, att det var platsen bredvid som var hennes.Hon köpte det men jag tyckte hon satt och sneglade surt på mig.Antagligen var hon inne i fel vecka...

Måste väl nästan berätta lite kort om matchen förra veckan borta mot Långemåla. Förlust 0-7.
Första halvlek var vi faktiskt ganska bra men låg lik förbannat under med 3-0 i paus. Andra halvlek var pinsam. Mängder av misstag och påföljande gratischanser som Långemåla med Torbjörn Rampeltin i spetsen inte var sena att utnyttja. Har aldrig i min karriät mött en spelare som var så jävla svår att markera vid hörnor och liknande som ovan nämnda Rampeltin. Han är nog lite för bra för femman tror jag.
Ingen i vårt lag förtjänar godkänt, inte efter 0-7 även om det fanns ljusglimtar i första halvlek.

Jag börjar få NHL-abstinens.

Fick nog av mitt hår i lördags så Peter rakade skallen på mig. Behändigt så här i sommartider.

I helgen blir det fest igen.Sofie och Henke har ett gemensamt födelsedagskalas i Lindås som ska bli mycket spännande att gå på. Längtar lite tills dess faktiskt.

Nu ska vi laga lite mat!
Det är skönt att vara tillbaka!
/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0