5-0 på grus

Har precis kommit hem från ännu ett frukostäventyr på Café Emma. En ost&skink macka med lite brieost intog jag idag.Den var somvanligt väldigt god.
I dag ska jag börjar jobba tidigare därför jag ska gå på andra delen utav två i en utbildning om el. Inte det minsta roligt men kaffet brukar vara gott på sådana tillställningar. Ska ju sluta tidigare i morgon också till matchen så jag mig passar det ganska bra att utbildningen börjar tidigare för då får man i hop lite extra tid som man kan ta ut i morgon.

FF dominerar igen. Denna gång var det Helsingborg som fick bita i det sura äpplet. 2-0 med mersmak ger stora förväntningar inför framtiden. Nästa omgång är mot Göteborg borta och där vann man med 3-0(?) förra säsongen och har alla möjligheter att göra det igen.

Jag drömde i natt att vi i JIF slog Bäckebo med 5-0.På grus av någon anledning. Någon som kan tyda den drömmen?

Sundin skrev på för Toronto för ännu ett år. 39 miljoner tjänar han på det. det är bra betalt. Skulle ta mig fyra  hela arbetsliv att tjäna så mycket. Men så monterar jag ju bara maskiner som ser till att folk får rent vatten...
Hans motivering är att han vill vinna Stanley Cup. då skrev han på för fel lag. Det bästa vore väl om Sundin avslutade sin karriär i Tampa. Då har han ju chansen att vinna cupen.
Nu kanske det låter som att jag är bitter på Mats Sundin. Så är inte fallet,jag tycker att han är en alldeles utmärkt representant för Sverige och svensk idrott i allmänhet och ishockey i synnerhet, för tro mig pengarna finns i NHL och det är inte mer än rätt att spelarna får den största delen av kakan. Nä jag är nog snarare bitter för att jag själv inte besitter några talanger som gör att jag kan tjäna 39 miljoner om året.

                image16
                 Hade jag haft 39 miljoner hade jag inte behövt gå på elkurs

Varför snor man Emmagårdens postlåda? Är man så jävla fattig att man inte kan köpa sig en postlåda så bör man lägga tiden på andra saker än att sno postlådor. Och glass...

/~~/

* bilden är tagen från www.faust.fr.bw.schule.de/mhb/bilder/dollar.jpg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0