Ravelli,Strand och iPod

Hemma i Emmaboda igen efter en hård helg på andra sidan Kalmarsund. I lördags så tog vi vår inte alltid så pålitliga SAAB och styrde kosan mot Öland. Jag fick förtroendet att framföra fordonet och gjorde det med bravur enligt mig själv. Anledningen till att jag tar upp att jag fick köra är att jag brukar aldrig få göra det då mina kära flickvän avskyr att sitta bredvid och inte köra själv. Därför kändes det ungefär som när Tommy Holmqvist tog ut mig som avbytare i min första A-lagsmatch för Lindås. Stort, lite skrämmande, men övervägande stort.
Väl framme på Öland efter diverse stopp för intagande av mat och inhandling av bikinis (Jojje) så äntrade vi Kapelluddens trivsamma camping runt 16-tiden och då var tältet redan uppsatt av mina kära vänner Peter och Karro som vi skulle bo hos. Dom hade åkt några timmar tidigare och hade därför hunnit med att sätta upp detta slott till tält som Peppe hade fått i julklapp. Jojje och jag hade eget rum i tältet. Det säger väl allt om vilken typ av tält vi snackar om här.
Nästa grej var att parkera bilen. Jag tog på mig charmen och gick in i receptionen för att be om tillåtelse att parkera bakom Peters bil inne vid tältet. Jag var aldrig ens nära att få min vilja igenom så det hela slutade med att bilen fick stå helt ensam borta vid Tre Toppar-kiosken hela helgen. Ännu en fördel med att inte ha så fin bil. Ingen tänkte ens tanken på att göra några närmanden mot den bilen vill jag lova.

image25
Våra tältkamrater



Lördagskvällen kom och vi gick på alkoholen. Red Bull Vodka är gott och berusningsframkallande så Peter och jag drack relativt många sådana plus öl och allt annat vi kunde komma över som vi ansåg innehålla alkohol. vi belv fulla. Alla fyra var i utomordentligt fin form när vi framåt midnatt beslutade oss för att gå ner till Strand och fortsätta festligheterna där. Eftersom det var Victoriadagen så gjorde jag det väldigt klart för min sambo att om Prinsessan Madeleine var där och av någon anledning skulle vilja ha mig så skulle jag utan att tveka nappa. Jojje verkade inte orolig.
Vi han inte mer än att sätta oss innan vi fick syn på det ända som skulle kunna vara bättre än Hennes Kungliga Höghet. Där stod han. Thomas Ravelli. Jag hade på något jävla vis fått med mig digitalkameran och utmanade snabbt Jojje och Karro på att gå fram och fråga om vi fick ta ett kort. Ravelli nappade direkt. Sen blev det trubbel. Fram kommer en Thomas Ravelli till. Dom är oerhört lika dom tvillingarna och vi jag fick helt enkelt chansa och kallade den ena för Thomas. Jag borde ju veta att om det hade stått 999 Thomas och en Andreas Ravelli så nog fan hade jag valt fel och gjorde givetvis så även denna gång. På något sätt lyckades jag prata mig ut ur den situationen och det hela slutade med att alla var goda vänner. Jag måste säga att dom var verkligen trevliga.
Senare på kvällen stod jag i baren för att inhandla någonting förmodligen starkt inna jag skulle gå hem. Då dyker han upp igen. Denna gången vet jag att det var Thomas för  han stod och pratade om VM-94 med två schweizare. Jag tyckte emellertid inte att dom behandlade Honom med tillräcklig respekt för dom hade ingen aning om vem han var så jag gick in i diskutionen. Vad jag sa kommer jag inte ihåg men det slutade  med att jag också hamnade på bild med Thomas Ravelli.
Dagen efter vaknade jag med ett leende på läpparna.Den som säger att alkohol förstör relationer har fel. Alkohol skapar relationer mellan världsmålvakter och vanliga division 5-lirare. Så det så.

image23Bildbeviset.Thomas Ravelli och jag.

image24
Karro,Andreas R, Thomas R och Jojje. Notera Peters tappra försök i bakgrunden att få synas på bild med bröderna Ravelli.


Söndagen så. Som sagt så tog lyckan över att vara på samma bild som Ravelli bort den mesta av bakfyllan så vi gick tidigt och la oss vid poolen på Kapelludden för att bättre på färgen lite. Vi bättrede på den mycket. Så myckat att Jojje i skrivande stund ännu inte kan ligga,sitta, stå, gå eller dylikt. Vi brände oss. Inte jag så mycket men ändå.
Dagen fortsatte och efter många om och men så kom vi ner till After Beachen på Strand för att åter igen börja grunda kvällens tänkta rus med några sexor RBV. Det gick jättebra. Ravelli sågs inte till dock. Jury-Daniel från Idol ska ha setts men enligt min mening så är det viss skillnad på han och bröderna Ravelli.
Vi satte oss vid ett bord med Ricke,Suss,Sofie,Henke och deras barn och hade det bra. Efter det så var det dags att inta kön för att få en stämpel till kvällens Strand.Det gick också bra.
Efter lite mat så var vi senare tillbaka vid tältet för att grunda ytterligare med Johannes gäng. Här började man känna sig lite seg men vi tog oss ner till Strand ändå och väl där så insåg man att skulle man ha något i baren så fick man vara beredd på att lägga minst en halvtimme. Det var aldrig aktuellt. Då hände det. Brorsan ringde. Han och hans flickvän Natalie och några från hennes familj hade fått tag i ett bord mitt i hela smeten. Där blev vi sittandes. Brickor med öl och shots kom in på löpande band så därmed var också problemet med segheten löst. Vi blev megafulla. Natalies far tror jag kände lite folk i personalen så man kan säga att alkoholtillgägligheten var inget problem längre.
Jag tror vi var hemma runt halv fyra och stupade direkt. Jag stupade för övrigt på min nyinköpta blå barnluftmadrass som ändå tjänade sitt syfte som sovplats åt mig på ett utmärkt sätt.

Måndagsmorgonen kom som ett brev på posten och med en lätt huvudvärk och inget direkt sug efter någonting mer än vatten så kravlade vi oss ändå upp. Karro var inte längre med oss eftersom hon hade åkt hem kvällen innan för att sköta sina sommaråtaganden på WWW (Flygt) så Jojje var numera ensam tjej i tältet. Om det var det eller alkoholen som gjorde henne väldigt sjuk låter jag vara osagt. Men fy helvete var sleten hon var. Även denna dag gick vi till poolen och vilade. Jag gick och köpte solkräm som jag fick utnyttja helt själv då ingen av mina medresenärer ansåg sig behöva detta. Jojje somnade i solen efter 11 sekunder och Peter efter 17. Jag var uppenbarligen den enda som inte hade supit bort hjärnan totalt så jag gick och satte mig i skuggan och löste korsord och gjorde så hela dagen förutom när Peter vaknade till och beslutade oss för att slå rekord i aqua-rutschen. Fast vi slog inga rekord. Jag misstänker att det fortfarande tillhör den grabben som på vägen upp drog ner sina badbrallor och blottade sin bakdel ungefär tre millimeter från mina ögon.
På kvällen grävde Peter upp en julgran tysksprit som vi med förhållandevis god aptit drack. Med vi menar jag bara mig och Peter. Jojje hade förmodligen tuppat av om vi bara hade slängt korken på henne.
Vi tände upp en engångsgrill som var så jävla kass att det tog ungefär två timmar att grilla några köttbitar, men jävlar vad dom smakade bra. Eller hur Jojje?
Laken och Petra tittade förbi på kvällen och drack några öl men strax efter midnatt så tog vi kvällen. Allt var frid och fröjd tills vi vaknade av vad vi trodde var Bahrains Formel1 GP. Det var värra en så. det var Peter Fagerström som låg på rygg och sov in i helvete djupt. Har aldrig hört någon snarka så högt i hela mitt liv. Det hjälpte inte att vi hade skilda rum eller Jojje och höll på att skaka sönder båda Peter och tältslottet. Jojje gick och la sig i bilen medans jag vackert fick ligga kvar. Efter en timme lyckades jag till slut somna om.
På tisdagsmorgonen ville vi bara åka hem men vi tog en minigolf innan som jag givetvis vann efter att Peter haft mig i slagläge genom hela rundan drabbades han av en svår nervositet på dom avlutande banorna och det håller inte mot ett fullblodsproffs som jag.
På vägen hem stannade jag på Siba och köpte en iPod. Jag kan absolut ingenting om den uppfinningen men jag var inte ensam. Siba-killen och jag var i helt samma division men vi löste det till slut så nu är jag rustad inför Rhodos-trippen på söndag.

Nu ska jag laga en punktering.
/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Hrrmmm Ante- vågar du verkligen släppa Ravelli så nära Jojje...med tanke på hans rollerbladesskrasch härom året...:-)

2007-07-18 @ 21:57:18
Postat av: Ante

Jag var lite nervös AK...

2007-07-18 @ 22:52:29
Postat av: Anso

ha ha du är för rolig... vad gör du på flykt egentligen? Du borde hänga som aftonbladets förste bloggare... lätt...

2007-07-18 @ 23:37:05
Postat av: AK

Ante: Ja, fast han kanske tycker det räcker med ett knäckt okben...:-) Och återigen, Anso har rätt igen...det är riktigt underhållande läsning...

2007-07-19 @ 00:35:01
Postat av: Ante

Tack ska ni ha!

2007-07-19 @ 09:42:25
Postat av: AK

Apropå nattens diskussion...
http://gamescene.com/Word_Spell_game.html

2007-07-20 @ 12:17:27
Postat av: Ante

Tack AK, ska genast testa!

2007-07-20 @ 15:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0