Tunnelbygge

Har för andra tisdagen i rad tränat fotboll vilket precis som förra veckan var en uppiggande tillställning. Även om jag ännu en gång blev tunnlad av vår ny kantspecialist Claes som med sitt rungande skott på allvar är med och konkurrerar om platserna till de kommande inomhuscuperna.
Annars var vi ganska dåligt med folk (trots att Peter Fagerström deltog )idag vilket är lite tråkigt med tanke på att endast två träningar återstår innan Nybro Open. Vi räknar visserligen kallt med att vinna samtliga återstående turneringar i år oavsett hur vältränade vi är...

Jag såg att jag hade fått en mycket värmande kommentar från mina väninnor på vårdcentralen! Jag ska villigt erkänna att jag inte i min vildaste fantasi trodde att ni läste denna blogg! Men väldigt kul att ni uppenbarligen gör det så se till att ni fortsätter med det!
Fingret fungerar lite sådär, kan fortfarande inte böja det riktigt men svullnaden har heller inte gått ner så mycket så vi får väl ge det några veckor till innan vi amputerar.
Jag kanske kommer upp med fika någon dag, vem vet...
Världens första läkarundersökning via blogg har just nu genomförts!

Min besatthet av Mariah Careys version av julklassikern Oh Holy Night har inte minsat. Jag insåg i dag att det finns ett parti i låten där kvinnfan sjunger en så hög ton att det får Pernilla Wahlgrens annars onaturligt höga ton i "Piccadilly Circus" att framstå som min kompis Crille Lundins röst  dagen efter en flaska whisky.

Jag tror för övrigt inte Crille var mer än nio när han för första gången,utan några som helst problem, sjöng med i den mörka stämman i " Då går jag ner i min källare" 

Har nästa alla julklappar fixade nu. Det är jävligt bra det. Jag tillhör annars Sveriges sämsta julklappshandlare och tycker mig se obekväma leenden på de offer som ska låtsas uppskatta mina gåvor...

Tre arbetsdagar kvar detta år känns ganska betryggande eller hur Jojje?

Vi fick julklapp av WWW igår vilken bestod i ett litet kompendium av saker att välja på. Typ stekpannor, julostar,stegräknare, grillbestick osv... Jag vet inte alls vad jag ska ta men jag tycker att det var en bra julklapp!
Hoppas dock ändå på en liten julbonus i lönekuvertet dels på grund av den enorma vinst vi har gjort i år och dels för att det fortfarande så vitt jag vet inte går att betala räkningar med varken julost eller stegräknare...

Nu orkar jag inte mer i kväll
/~~/
 

Kommentarer
Postat av: HM

Hej! Jag trodde inte det gick att idrottar med den otroliga armskada, men tydligen gick det att träna fotboll. Där går du på tunnlar såsom du gör i innebandyn . Nu fick jag en förklaring varför tempot varit lite högre sista tiden. Men skall JIF får några pinnar i inomhusturneringarna framöver så kan ni behövar förstärkar på varje position. Med rätt bonus och jag kan tänka på saken:)

2007-12-19 @ 15:05:45
Postat av: AK

Att vinna årets resterande inomhusturneringar är väl ingen större merit. Rätta mig om jag har fel men det är typ 12 dagar kvar på året och såvitt jag vet spelar inte JIF några fler turneringar innan årsskiftet...

2007-12-19 @ 17:03:11
Postat av: Ante

HM: Jag ska höra med Dennis vad han är villig att ge i bonusväg för en löpstark,kreativ och tekniskt fulländad spelare. Och om vi inte hittar någon sådan så ska jag höra vad han vill ge för dig...

2007-12-19 @ 20:08:03
Postat av: Ante

AK: Jag hoppades på lite spydiga kommentarer innan någon skulle knäcka det... Men jag anade att du skullgenomskåda det hela.

2007-12-19 @ 20:09:30
Postat av: AK

Jag väntade ju ändå en hel dag...:-)

2007-12-20 @ 00:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0