Medlidande

I morgon är det den stora dagen... Stygnborttagardagen, ska bli intressant att se hur dom ska lösa det då stygnen tyvärr ej längre syns så väl.

Igår var en helt vanlig dag på min sjukskrivning,jag gjorde ungefär samma sak som plus att jag hälsade på min mor i Lindås och fikade lite med henne för att efter det ta en tur till gamla klassiska Lindås Livs för inköp av bland annat av södra Sveriges bästa grillkrydda... När jag körde tillbaka mot hemmet så såg jag som vanligt pensionärsdamerna som numera helt utan tvivel vill åt min 26-åriga kropp. Jag baserar detta konstaterande på omisskänliga trånande blickar från damligan. Detta är dock inte ömsesidigt.
Den diffust klädde pundaren såg jag emellertid inte till under gårdagen. Han kanske hade tvättid.

Nästa tisdag räknar jag med att göra bejublad säsongsstart på Allsbohallens golv. Det börjar dra sig mot diverse cuper.

Tampa vann över Ottawa inatt efter straffar men av någon anledning känns det som att jag är den enda som bryr mig om det faktumet.

Innan jag hälsade på morsan igår så stannade jag till på WWW för att lämna sjukintyget (påminner lite om när man var förkyld och hade med sig lapp från mamma till idrottsläraren om att man inte fick delta på de oerhört fysiskt krävande aktiviteterna som skolidrotten erbjöd) till chefen. Han var dock inte där utan jag lämnade "lappen" på hans skrivbord och gick ut för att kolla läget med mina kumpaner på monteringen. Jag tyckte mig se ett korn av saknad i Frasse Larzéns ögon men han gjorde sitt yttersta för att dölja det genom att ge mig några spydiga kommentarer på vilka jag snabbt kontrade med att en klippning hade suttit på sin plats och sedan var allt som vanligt igen.Frasse tyckte förvisso att jag är tidernas tönt som är sjukskriven men innerst inne såg jag hur synd du tyckte att det var om mig...

I dag blir det Tingsryd och ett besök hos morfar.

Nu får det vara bra för nu
/~~/

Kommentarer
Postat av: MA

Frågan är väl hur många stygn som får plats på ett lillfinger?? Ett halvt kanske...

Postat av: Ante

Det vågar jag inte svara på då pekfingrar är min specialitet...Och där får det plats många!

2007-12-05 @ 20:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0