Hårdhet

Har mer eller mindre precis vaknat till liv efter lottöppningen igårkväll som egentligen inte var speciellt hård men lik förbannat kom bakfyllan som ett brev på posten. Jojje har gått och julpysslat hela dagen medans jag har vilat väldigt mycket. Något säger mig dock att huvudvärken antagligen hade smittat av sig till min sambo om jag hade hjälpt till ändå.

Precis som vanligt så kom David Strand sist i twistertävlingen som undertecknad borde ha vunnit om jag inte råkat ut för en domarskandal modell större när min öran uppfattade kommandot "vänster hand grön"  som "vänster hand röd"  och där med var respasset ur turneringen ett faktum. David däremot åkte ut på ren oskicklighet vilket var lika väntat som den totala avsaknaden av storvinster under själva lottöppningen. På något oförklarligt sätt har ändå kassan vuxit till sig och hamnat på smått fantastiska 1705 kr. 1300 är förmodligen den företeelse som vi kallar för "straffskatt" vilket är en rörlig summa som alla som inte skrapar fram någon vinst får böta direkt. Från början var summan på 20 kr men numera är det så finurligt att summan ökas pöå med 20kr för varje gång i svit man inte skrapar fram någon vinst vilket gynnar de flesta utom mig då jag fortfarande inte skrapat fram en enda krona. Tur för mig att den ökande straffskatten nyligen infördes annars hade jag snart fått böta fyrsiffriga belopp.

I kväll blir det julbord med personalen på Café Emma och deras respektive på bowlinghallen vilket jag ser mycket fram emot. Antagligen hamnar man senare på Amigo vilket jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning.
Det viktigaste är att jag vinner bowlingen innan maten annars skiter jag nog i att äta.

Armskadan läker med en väldig fart och nu är det snart inget sår kvar. Bara märkliga "hårdheter" inne i fingret vilket gör att fingret inte går att böja.

Sent inatt fick vi mycket oväntat men samtidigt mycket trevligt besök av min evige innebandyantagonist Henke Medin som kom i följe med Micke och Lasse som stannade till en stund, mest för att se hur det var med min armskada antar jag, Lasse har ju en gång gått igenom samma oerhörda ångestfyllda tid av smärta som jag just gjort och visste precis hur jag kände mig.

Nu måste jag se hur många hjärnceller som försvann i och med gårdagens alkoholintag genom att spela ett parti beta.
/~~/

Kommentarer
Postat av: David

Hade tänkt låta bli att kommentera men kan inte låta bli längre. Jag höll mej kvar längre i tävlingen än Mr Twister vilket jag i ju för sej tycker inte är så svårt, för det var 42s du var med va?? Så med det i åtanke hade ju jag inte nämnt nånting om tävling, men när du påstår att du åkte ut på en domarskandal tar du ju i så att du måste spricka, kan se vissa likheter med Peter Crouch som påstar att han aldrig rörde John Obi Mikel. Solklart för alla utom den skyldige...

2007-12-22 @ 08:57:44
Postat av: Ante

David: Jag förstår inte vad du pratar om. Jag blev utsatt för en kartellbildning vars enda syfte var att få ut festens bäste twisterspelare, dvs mig, så tidigt som möjligt vilket man också lyckades med. En skam för twistersporten... men jag är inte bitter utan kommer ta nya tag till nästa turnering

2007-12-22 @ 13:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0