Fortfarande hemma

Idag är det en exakt en vecka sedan nära-döden-upplevelsen inträffade. Jag har gått här hemma och  tyckt synd om mig själv hela dagen. För jag är fortfarande sjukskriven, två veckor till faktiskt men jag ska ta bort stygnen på torsdag så då får vi se hur det blir. Jag tvivlar på att jag orkar gå hemma i två veckor till.
En måndagsförmiddag i Emmaboda är ungefär som en seriematch i Johansfors. Det vill säga lite folk och inte mycket att titta på (förrutom mig som är ute cyklar...).
Dagarna är annars relativt lika varandra. Jag går upp vid halv åtta-hugget och sedan uträttar jag lite ärenden som idag har bestått av att ringa diverse kundtjänster,morfar och EBA. Frukost äter jag i regel på Emmagården med Jojje vid nio-tiden och efter det brukar jag cykla och handla lite.
Jag möter samma folk varje morgon, nämligen pensionärsgummorna som nickar vänligt åt mig nuförtiden eftersom dom antingen tror att jag är en av dom eller helt enkelt vill åt min kropp, sedan den där pundaren som har lite diffus klädstil och sedan är det inga fler människor ute.
Efter det kan det bli ett varv med dammsugaren och sedan blir det datorn en stund med lite bloggande och lite betapet.

Surfade också idag in på  www.bodabruk.se för att läsa Markkus tankar om cupen (igår var bara det viktigaste noterat på den hemsidan) och fick se ett grovt faktafel. Det påstås att jag skulle ha en lillfingerskada när det i själva verket är det livsnödvändiga vänstra pekfingret som är justerat. Jag väljer förvisso att rubricera det hela som grov armskada för att uppnå maximal effekt.
Du träffar för övrigt helt rätt med epiteten "spelfördelare" och "målskytt" Markku (men glömmer "nickspecialist" och "lagkaptensämne"), jag tackar och bockar och hänvisar mina skeptiker till att jag enligt mitt sätt att räkna vann kommunskytteligan härom året och för all del borde kommit högre upp i år om inte alla mål som lokalpressen gav mig av någon anledning räknats bort senare.
Står det i tidningen är det alltid sant.

I kväll är det innebandy på TV4 Sport. Det kan jag rekommendera för det är faktiskt ganska roligt att titta på.

Har dagen till ära klippt mig också. Pottfrisyr...not. 3mm över hela skallen som vanligt. Det blir smidigast och billigast så. Då jag ändå aldrig kommer att bli någon fotomodell så anser jag att jag inte behöver lägga ner massa energi på håret så därför har jag valt denna lösning.

I dagens Sportbladet så betygsätts Greklands,Rysslands och Spaniens olika lagdelar och avbytare. Hur man nu kan veta vilka som sitter på bänken i EM är för mig en gåta men jag har heller aldrig gjort mig känd för att vara speciellt slug.

På onsdag blir det en tur till Tingsryd, absolut inte för att titta på hockey Frasse, men för att hälsa på min morfar som lovade att ha middag klar till mig vid 12.30.

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0