Fel man

Idag har jag skött tvätten vilket jag gjorde med bravur trots att tvättstugan var full med någon annans kläder när undertecknad släpade in tvättkorgarna vid halv åtta-hugget i morse. Jag var väl ganska övertygad om att det var jag själv som blandat ihop datumen och var väl mer eller mindre beredd på att ta mitt pick och pack och dra mig upp till lägenheten igen när en nyvaken tysk kvinna med panik i blicken och även hennes son, dock utan samma ångestfyllda blick som sin moder, stövlar in i tvättstugan och säger något ursäktande som jag inte ens med Birgitta Fröberg vid min sida skulle kunna tyda men jag gav henne ett leende som skulle förklara att det var OK och att absolut inte var någon fara och det verkade fungera så till slut fick jag tvätten klar.

Fikade under förmiddagen med Johannes och vi spelade även ett parti schack i vilket jag efter ett drag som Bobby Fischer hade varit impionerad av så satte jag Medinho i schack matt trots att jag i ett tidigt stadium slarvade bort min dam och bara några drag senare hade slag på hans men av någon outgrundlig anledning valde att plocka en av hans bönder i stället för nämnda damen. Men som sagt så löste det sig och det viktigaste när det gäller schack är inte att kämpa väl utan att segra.

Efter det var det dags för dagens stora event. Stygnborttagningen. Den började både fel- och smärtfritt men höll på att sluta i graven. Dom första stygnen var som sagt inga som helst problem att ta väck men det sista hade läkt in i själva fingret och det gjorde så gud förbannat ont när Eva-Lena på vårdcentralen till slut lyckades få väck det men nu är dom borta ialla fall. Efter det var det besiktning av fingret vilket inte alls hade läkt så som vi hade hoppats så därför grusades mina förhoppningar om att börja jobba nästa vecka.
Det sista som hände var att jag fick någon slags smärtstillande vadd/tejp fast tejpad över såret och det gjorde susen vill jag lova. Vad det än var i det där så vill jag ha mer.
I morgon blir det dock återbesök och så även på måndag.

I eftermiddags så kom Peter in på en fika med Jojje och mig och vi tittade på ett program om julgodis. Jag fastnade för den sorten där man hade obegränsat med smält choklad  och sedan bara hällde man i vad man behagade. Det godiset har stor potential och kommer med all säkerhet att tillagas utav mig inom en snar framtid.

Ikväll blir det MoDo-Färjestad på Canal+

Innebandyälskaren är tydligen mitt nya smeknamn i en gästbok på en väldigt välskött hemsida.
Innebandyälskaren...hehe..hmm. Jaa varför inte, jag gillar ju innebandy. Men det känns som om det har en negativ klang över sig. Innebandy är en högst älskvärd sport. Inte riktigt i samma division som hockey eller fotboll men strax där under.

Det börjar dra sig mot Swedbank Cup och jag känner mig laddad till max och hoppas på spel iden turneringen. Emmaboda får väl ses som storfavorit med LiLå som andrahandsfavorit. Jag hoppas att vi i JIF kan göra om bragden från förra året  och ta oss vidare. Med tanke på lottningen ser det tufft ut med EIS,Lessebo,LiLå,Orrefors och Boda i gruppen.
Jag vågar i vilket fall som helst sätta en ganska rejäl slant på att EIS spelar final.
Med det spelarmaterialet som finns där för närvarande så ska man inte ha några problem att hävda sig i elitfyran heller.Jag anser att det för närvarande endast finns en enda spelare i kommunen som skulle kunna tillföra EIS något. Och han är JIF:are... Och nej jag syftar inte på mig själv.
 Även om jag nog skulle kunna visa centralortsgänget ett och annat tricks.
 Jag blev förvisso uppringd förra året (eller var det förra igen?)av de gulsvarta men tyvärr var jag fel Andreas Johansson...Dom fick tag i rätt man senare och han skrev på.

Nä, jag tycker det är bra att EIS satsar och önskar er lycka till med det.

I natt är det en riktigt klassiker i NHL. Sundins Toronto mot Henke Lundqvists NY Rangers. Och det bästa är att den sänds på C+ och det innebär att den spelas in och avnjuts i morgon till frukosten.

Förhoppningsvis blir det hockey i Victoriahallen imorgon kväll.Vikings- Lakers. Min eventuella reskamrat vill vara anonym och då ska du få vara det...

Hej så länge!
/~~/


Kommentarer
Postat av: HM

Hej! I schack kan du göra sådana misstag mot JM, Men i innebandyn kan du inte göra det för då blir du straffad direkt av mig. Där är skillnaden mellan oss. Krya på dig.

2007-12-06 @ 19:00:18
Postat av: Simon

Bänka dig i sporthallen ikväll istället och kolla in hembygdens innebandylag ta emot Olofströms IBK! 19,00!!!

2007-12-07 @ 13:24:58
Postat av: Ante

HM: Jag gör väl aldrig misstag i innebandyn? Herregud vad du kan dominera nu när jag inte är där och trycker ner dig i skorna!

2007-12-07 @ 15:22:21
Postat av: Ante

Simon: Det är ett alternativ.Bara att se "Porrfilmsdanne" in action är värd hela entréslanten.

2007-12-07 @ 15:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0