Pontiac och Visby Gute

Ganska nyligen hemkommen efter en hård och lång arbetsdag. Just nu borde jag egentligen befunnit mig på väg till träningen men det blev lite tajt så ajg hoppar över den i kväll. Måndagar är alltid jävligt tråkiga dagar och veckans i särklass värsta dag även om många av mina jobbarkompisar påstår att tisdagen är värre. Jag hävdar ändå att måndagen är värst då det är en jävla skillnad på måndag morgon och tisdag kväll.

I går eftermiddag var jag med och spelade i JIF B borta mot Älghult. Vi vann matchen med klara 3-0 och var fullständigt överlägsna våra motståndare i stora delar av matchen. Det här borde jag nog inte skriva men Älghult kan mycket väl ha varit det sämsta laget jag mött. Påstår inte på något vis att jag själv är Sveriges svar på Cristiano Ronaldo (även om vi har ganska mycket gemensamt, han skulle dock  behöva lite av min ovärderliga rutin från många klassiska möten mot gäng som Tolg, Bergendahlska eller SSG) eller att JIF är ett kanonlag men Älghult var inte bra. Fråga Pettan, jag tror inte han har slutat skratta än. Men å andra sidan så tror jag inte hans skott mot öppet mål från tre meter har landat i Älghultsskogarna ännu så vem vet Peter, en dag kanske du är en av dom.
Vansinnigt trevligt lag var det dock.

Håller på att läsa Stieg Larsson-böckerna just nu. Man blir jävligt fast när man väl har börjat. Har snart läst ut första och har två kvar efter den.

I kväll vill jag se att Kalmar FF rycker upp sig, motståndet är tuffast tänkbara men motståndet har å andra sidan aldrig spelat någon större roll för KFF. Spelar man bra vinner man. Gör man det inte så förlorar man. Stort. Till och med mot Älghult....nej det vet i fan förresten...

I lördags var jag,Jojje,Sofie ,Henke mfl ute och åkte raggarbil med Stefan Bondesson som chaufför. Vet inte riktigt hur fan vi hamnade där men jag vet att Jojje(och antagligen Bond) och jag var alldeles för nyktra för att ha lika roligt som dom andra i bilen som jag tror var en Pontiac.
Jag har alldeles själv hittat på ett smeknamn till Jojje som syftar till lördagsnattens biltur och kommer utan bräck att publicera det namnet här på bloggen vid nästa situation där jag inte får som jag vill.

Eddie Belfour till Leksand. Det är samma sak som om Visby Gute skulle värva Fabien Barthez.

Tittade på veteranmatchen i lördags mella Lindås och Långasjö. Fotboll när den är som bäst. Många där hade inte gjort bort sig i sina A-Lag. Jag tror fan att bägge veteranlagen hade haft god chans att slå sina respektive A-lag.


AVVÄNJNINGEN DAG 15
Idag har allt kännts riktigt bra. Värre var det i helgen. I lördags kände jag tidigt att det skulle bli en jobbig dag och det blev så också. Huvudvärk hela dagen och efter EIS-damernas bragdmatch även ett visst illamående. Men efter någon whisky på lördagskvällen så släppte det.
Söndagen blev precis likadan, huvudvärken kom lagom till matchen och ville inte släppa så jag hade större problem än vanligt med huvudspelet. Men efter en Ibumetin så mådde jag helt OK.
I dag har jag sluppit huvudvärken men dagen är inte slut än.
Suget efter snus kommer ibland men är också ibland borta i långa stunder. Då tänker man inte så mycket på det. Dom stunderna gillar jag.

Nu ska jag cykla och köpa tuggummin.
/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0