Hysén talar ut

Trots att man bara för några dagar sedan längtade til kyla och regn från solstolen på Rhodos så är det nu mer så att man längtar lite tillbaka till värmen för årets sommar i Sverige är på intet sätt någon höjdare.
Som sagt, bara för några dagar sedan satt jag på playan och lyssnade på Jerry Williams version av Monica Thönells(?) Vintersaga i min iPod. Ganska vemodig låt men en alldeles briljant text i mina öron. Det är väl kanske sådant som kallas för kontraster att sitta och lyssna på låtar om den svenska vintern i 40-gradig hetta och längta hem för att några dagar senare sitta framför datorn och lyssna på sommarinfluerad musik och längta tillbaka.

Jag spelade en turnering i Betapet i går. Jag var lågt rankad om man jämför med de andra. I första matchen fick jag möta den högst rankade och krossade densamme bara för att sedan åka på tre odiskutabla förluster mot betydligt sämre spelare. Jag slutade på sjunde plats av tio och är inte nöjd med facitet alls.

I kväll ska jag träna boll. Något jag inte gjort sen en Daimstrut kostade 8.50 känns det som. Det ska bli oerhört skönt att få röra sig litegrand igen. Kul att träffa lagkamraterna också.

Har precis varit och druckit kaffe inne hos Johannes. Vi tog ett parti schack och det gick bra förstås. Jag slutade tvåa efter att jag gjort ett drag med mitt torn som i 99 fall av 100 hade lett till arkebusering i om jag hade varit ryss.

Löpsedlarna igår på kvällstidningarna:
Expressen: Ingmar Bergman död
KP: Ingmar Bergman död
Aftonbladet: Glenn Hysén talar ut om bögattacken.

Det sorgliga i sagan är det att jag valde Aftonbladet...

Nu ska jag gå och fixa lite föda
/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Ante: Är glad att se att fler än jag reagerade över just det där med löpsedlarna igår. En av världens största regissörer o tillika svensk films stora fader är död och AB har på löpet att...ja just det...Man tar sig f-n för pannan o undrar om delar av kvällspressen är totalt lobotomerad i sin skvallervärld...
Träningsbehov förresten...du gjorde väl av med några liter svett förra veckan oxå...:-)

2007-08-01 @ 17:24:12
Postat av: Ante

Ja, jag tyckte det kändes lite fel...

2007-08-01 @ 23:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0