Den tredje dagen

Jag skulle kunna tänka mig en snus just nu...
Tredje dagen i mitt nya liv har än så länge varit snarlik de andra två. Hade ett grymt sug efter snus vid åttahugget i dag på morgonen när allt krabbade som mest på min bana. Otäta maskiner skurna bultar och...och inget snus. Jag är i och för sig inte säker på att snus hade fått maskinen tät fortare eller fått propellerbulten till att inte skära( just propellermonteringen har jag inte ens hand om själv) men man hade nog ridit ut stormen på ett lite gladare sätt skulle jag tro.

Träning i kväll igen och det ska bli skönt. Jag hoppas att snittet på över tjugo närvarande håller i sig ett bra tag till. På fredag kväll så startar vår serie igen och vi tar emot Läckeby på IP. Läckeby är det enda laget förrutom Flygsfors som vi har tagit poäng av denna säsong så vai hoppas på att göra det igen. Skadeläget är betydligt ljusare nu och dom flesta spelarna är disponibla.

Tittade lite på Elfsborgs CL-kval mot Valencia igår och jag förstår numera mycket väl varför svenska lag får kvala in till klubbfotbollens finrum.

Har varit snusfri i en betydande bit över 60 timmar nu. Ser fortfarande märkliga saker i periferin dock. Plus att jag har börjat få yrselattacker. Men det är tydligen så för långa människor...

Chefen har redan annonserat om förlängd arbetstid nästa vecka. Härligt att vara tillbaka...

Nu ska jag ta en snu...nikotintablett.Fy fan
/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0