48 veckor tills nästa semester

Då var semestern över för den här gången. Klockan är ungefär 13.00 och det är den tiden man brukar vara hemma på frdagarna en vanlig arbetsvecka. Nu är det "bara" en helt valig helg och sedan ska man på att igen.

Jag orkade inte gå ut igår vilket jag är glad för idag. Jag var lite sugen ett tag men det slutade med ett par öl framför datan och sedan var det kvällen.

Ikväll ska jag ner och titta på LBK tänkte jag. Dom har viktig match mot Vederslöv/Dänningelanda på Vallen så det kan bli intressant. Jag misstänker att myggorna också kommer tycka att det är intressant. Jag fattar inte varför myggor gillar idrottsplatser så mycket. Vilken IP man än är på så är det alltid flera miljoner myggor där också.

Har gjort absolut ingenting idag. Ganska trist men nu ska jag snart igång med matlagningen. Sedan får jag se vad jag hittar på. Måste förbi apoteket och handla diverse komplement till snuset. På måndag smäller det. Känns jobbigt redan nu men det ska gå. Jag SMS:ade lite tidigare idag med min kompis Nicklas som också ska sluta. Han verkade förrädiskt lugn tycker jag. Jag misstänker att han har tjuvstartat lite grand med snusslutningen och i såna fall så har han ett jävla övertag på mig. Jag gillar inte att förlora och kommer göra allt för att inte förlora detta heller.

I kväll ska vi äta Tacos, det kan mycket väl vara det bästa jag vet så jag längtar ltie smått tills dess.

image5
Snart är det över...

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0