Tippade strax under mitten...

Jag tittade på Man U mot Roma igår. Det var nog den värsta utklassningen jag någonsin sett. Att ett lag kan få vara så in i helvetes överlägset i en kvartsfinal i Champions League.Cristiano Ronaldo är nog världens bäste spelare just nu. 
Chippen spelade från start och var lika kass som alla andra i Roma. Jag har ju förstått att han har tränarens förtroende men han har absolut inte sina medspelares förtroende för inte en enda gång under hela matchen passade någon Chippen när han fanns i någon bra possition.

Dagen efter Kalmars vinstmatch mot AIK hade inte Sportbladet inte ens en liten notis om att Kalmar spelade med tre bröder Elm på planen samtidigt. Hade det varit i ett stockholmslag så hade det medföljt en extra bilaga i ämnet. Tråkigt men sant. Dock var det faktiskt två sidor om matchen och till och med lite beröm till Kalmar FF.

Bara dagar kvar tills Stanley Cup-slutspelet drar igång och Tampa är ordentligt nederlagstippade. Tror inte att det är en nackdel. Däremot är det en jävla nackdel att inte veta vem som är förstakeeper. Det stör mig lite...

I kväll kan Liverpool som tredje engelska lag bli klart för semifinal i CL. Dom har 3-0 till godo på PSV Eindhoven så det bör väl gå vägen. Kul för engelsk fotboll och för oss som inte gillar primadonnorna i Spanien och Italien.
Märkligt att deras landslag är så kasst. Men det beror säkert på tränaren...

Drar i väg på träningsläger i veckoslutet till Hanöhus. Kan bli trevligt med tanke på att kvicksilvret ska upp till 20 grader.
Med bara ett par veckor kvar till seriepremiären borta mot Flygsfors så kom idag Östrans fotbollsbilaga om den lokala fotbollen. Vi vara tippade strax under mitten och det känns nog ganska OK

Vissefjärda var tippade att hamna sist...

Nu är det dags för arbete!

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0