Premiären avklarad

Är mer eller mindre precis hemkommen från fotbollen och har just hällt upp den obligatoriska fredagswhiskyn. Denna gång smuttas det på en Laphroaig.

Seriepremiären klarades av med bravur. 4-0 på bortaplan mot Flygsfors blev slutresultatet och det kunde (skulle?) i ärlighetens namn ha blivit mer. David Bergkvist gjorde första i mitten av den första halvleken på en hörna som han elegant bredsidade in. Tvåan satte jag i början av andra  på nick, trean gjorde Lillen, också på nick. Sedan gjordes lite byten och Stefan P kom in och spikade slutresultatet med ytterligare ett nickmål till 4-0.
Stefan var även centimetrar från att sätta en bicycletas.
Jag citerar Johanes M  " vi var närmre 10-0 än dom var 4-1" och lite så var det faktiskt. Vi gjorde en kanonmatch och dom gjorde inte någon höjdarmatch.
Bäst i JIF var mittbacksparet Medin/Randewall.

På fredag är nästa drabbning då vi tar emot IF Stjärnan. Har mött dom en gång i Elitfyran med LBK och då blev det torsk med 5-3. Fick även syna det röda kortet i den matchen minns jag.

Vissefjärdas damer åkte på stryk av Madesjö IF C med 5-0. Jag pratade med min jobbarkompis tillika tränare för VGIF och han sa att siffrorna var lite stora.

Emmaboda IS herr vann med 1-0mot Unnaryd fick jag nyss reda på när Evestål ringde upp för att kolla hur det hade gått för oss. Jag tror att det var Dahlman som satte EIS kasse.

Kommunderby har det också varit. Bodabruk mot Långasjö. Långasjö gick segrande ur den striden med 3-1 i vad som verkar ha varit en tuff batalj med många varningar och även en utvisning.

Har fått Mikas nya låt Grace Kelly på hjärnan. Fantastisk låt.

Nu tror jag att jag ska runda av kvällen med lite nätpoker....

/~~/



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0